NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA PREDSTAVU ‘LU’ U TEATRU ODEON! Premijera rasprodata u rekordnom roku, evo kako da obezbedite kartu za izvođenja u septembru!

Autor:

Zabava

12.09.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite među prvima koji ispisuju novu kulturnu istoriju Beograda i nabavite svoje karte na vreme.

NEZAPAMĆENO INTERESOVANJE ZA PREDSTAVU ‘LU’ U TEATRU ODEON! Premijera rasprodata u rekordnom roku, evo kako da obezbedite kartu za izvođenja u septembru!

Foto: J Simonovic / Pink Media Group

Mjuzikl "Lu"

Teatar Odeon sutra otvara vrata za svoje nestrpljive posetioce. Premijera autorske predstave Željka Mitrovića „Lu“ koja je zakazana za 13. septembar je rasprodata – a sledeći datumi kada će se “Lu” naći na daskama koje život znače, jesu 14. i 15. septembar, kao i 20. 21. i 22. septembar. Prodaja karata putem sajta teatarodeon.rs, kao i na biletarnici Teatra Odeon  je u punom jeku, a zainteresovanost prevazilazi sva očekivanja.

Više od godinu dana, Željko Mitrović sa svojim pažljivo izabranim timom i ansamblom glumaca i plesača je radio na pripremi svog prvenca, mjuzikla “Lu” koji je nešto sa čim se domaća publika još uvek nije susrela. 

Republika

Foto: J Simonovic / Pink Media Group

 

Predstava „Lu“, u režiji Željka Mitrovića i Marka Jovičića, donosi priču o Princu Tame, Luciferu, iz potpuno drugačijeg ugla. Lucifer je po kazni poslat na Zemlju, među ljude. Ali postoje likovi koji mogu da iznenade i samog Lucifera. Kad pokuša da kupi dušu opštinskog funkcionera Srbe i usput se zaljubi u njegovu sestru Veru, Lucifer ne može da veruje šta ga je snašlo. Shvata šta je ljubav – da zbog nje žene plaču, a muškarci piju i lažu da ne plaču. I Lu je upao u tu klopku i mora da se izbori sam sa sobom, jer ako pokaže slabost – gubi sve što je Princu Tame važno.

Pozorište budućnosti koje, može se slobodno reći, preti da pomeri granice svega do sada viđenog širom ovog dela Evrope, uz sjajan glumački ansambl predvođen Žarkom Dimoskim, Markom Markovićem, Stojanom Đorđevićem, Miljanom Prljetom i Vesnom Paštrović, koreografije od kojih zastaje dah i do sada neviđenu tehnologiju – svesno će očarati publiku i privoleti da mu se iznova vraća.

Republika

Foto: J Simonovic / Pink Media Group

 

Teatar Odeon u sebe je implementirao četiri različita iskustva – pozorišnu predstavu, bioskopsku projekciju, svojevrstan rok concert i magic show – i time zagarantovao publici autentičan audio-vizuelni doživljaj.

Nova era pozorišne umetnosti počinje! Budite među prvima koji ispisuju novu kulturnu istoriju Beograda i nabavite svoje karte putem sajta teatarodeon.rs, kao i na biletarnici Teatra Odeon  za 14. 15. 20. 21. i 22. septembar i uverite se u magičnost novog gradskog Teatra Odeon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading