OTKRIVAMO! SEVERINA PRE PRIVOĐENJA trebalo da peva kod KUMA Dejana Stankovića - ovo su svi DETALJI!

Autor:

Zabava

14.09.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako Vučkovićeva godinama blati naš narod i zemlju, biznismen je pozvao hrvatsku pevačicu da peva na privatnoj proslavi, a sada se pravda!

OTKRIVAMO! SEVERINA PRE PRIVOĐENJA trebalo da peva kod KUMA Dejana Stankovića - ovo su svi DETALJI!

Foto: Profimedia, ATA images

Hrvatska pevačica Severina Vučković krenula je sa antisrpskom propagandom davne 1993. godine, kada je pevala na skupivima Tuđmanove HDZ. Kasnije se pravdala da je bila naterana i da nije imala pravo da kaže "ne". 2009. godine planirala je da peva na proslavi 14. godišnjice zločinačke "Oluje" u Kninu, a govorila je i da želi da glumi Dunju, ženu Ante Gotovine u filmu, dok je Ratka Mladića nazivala Hitlerom. Napadala je patrijarha Porfirija, za vreme nastupa za Novu godinu u Kotoru poručila je masi da "ne daju Crnu Goru", a naš narod je nazivala je i genocidnim.

Republika

Foto: ATA images

Severina godinama unazad pljuje po našoj zemlji i narodu

Zbog ovih izjava, privedena je na našoj granici krajem avgusta ove godine, gde ju je policija saslušala. Srpska policija je sprovela redovnu proceduru, kao i za sve, čije izjave naši državni organi procene kao sporne. Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severina je puštena da uđe u Srbiju, ali se ona samoinicijativno vratila u Hrvatsku. Ovakve razgovore često sprovode i hrvatski carinici.

SRAMNE IZJAVE NAKON PUŠTANJA

Severina je puštena da uđe u našu zemlju, ali je odlučila da to ne uradi. Kako je sramno izjavila nakon privođenja, u Srbiju neće doći "dok nam ovaj (Aleksandar Vučić) ne sjaše s vlasti". Tada je citirala i Balaševićevu pesmu "davno ti je vrag zaseo na prag, zemljo Srbijo".

Republika

Foto: Shutterstock, Đ.Kojadinović,ATAImages

Hrvatska pevačica je dobila dozvolu da uđe u Srbiju, ali to nije uradila

Kako smo saznali, Severina je krenula za Srbiju jer je tada trebalo da peva na privatnoj proslavi Dragana Ruvarca, direktora kompanije "Stefial", inače kuma i poslovnog partnera Dejana Stankovića. Pored svega što je Severina izjavljivala za naš narod i Srbiju, Dragan je ipak odlučio da je pozove na proslavu, što nikome nije bilo jasno.

Stupili smo u kontakt sa njim, a njegovo pravdanje možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Njegovu izjavu prenosimo u celosti.

- Još u januaru 2024. godine dogovorili smo se sa hrvatskom firmom Glazbeni program za nastup Severine na proslavi 25. avgusta. Sve njihove zahteve iz Ugovora smo ispunili. Postoji član u Ugovoru ukoliko neka strana otkaže, da plati velike penale. Mi smo u junu mesecu pomenuli tu mogućnost sa naše strane, ali nas je druga ugovorena strana usmeravala na penale. Jedino otkazivanje bez penala je "viša sila".

- Apsolutno smatramo da je zadržavanje na granici Severine Vučković od nešto više od dva sata razumljivo i nije nešto što se ne dešava po svetu. Severini je nakon razgovora dopušteno da uđe u Srbiju, čime smo pokazali da smo demokratska zemlja, što je zasluga predsednika Vučića. Da li je to slučaj sa Hrvatskom, gde je uhapšen naš advokat, samo zato što je pevao srpske pesme?!

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Kum i partner Dejana Stankovića priznao sve

- Severina nije profesionalno postupila, jer nije došla na dnevnu probu, kako je pisalo u Ugovoru. Krenula je kasno, knap. Šta da je pukla guma, zastoj na putu, granici... I onda se pozvala na "višu silu", a nigde nismo videli, hvala Bogu, zemljotres, poplave, požar... Nego je, po Severini, kriva Vučićeva "nedemokratska Srbija". Naš predsednik Vučić je i na to sve pokazao svoju veličinu, reagovao je kao svetski političar, dostojanstveno kao i uvek, štiteći, pre svega Srbiju, iako je i ovog puta neko nezasluženo pravio PR na njegov račun, blateći njega i našu zemlju.

- Severina se samovoljno vratila i to je njen izbor, ali je zaboravila profesionalne obaveze. Osim vraćanja novca, nije platila penale, iako je po Ugovoru bilo osnova za to. Razmišljali smo da idemo da kraja, da smo dobili odštetu, bili smo spremi da sav taj novac doniramo u humanitarne svrhe, što inače, često i radimo. Na kraju smo samo pokazali da smo mi Srbi otvoren narod, tolerantan.

- Svakim danom zahvaljujući predsedniku sve je više milionskih stranih investicija, naša zemlja ekonomski napreduje iz dana u dan, sve je više turista koji se osećaju kao kod svoje kuće... I sve to u "Vučićevoj nedemokratskoj zemlji".

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading