ŠOKANTNE SCENE SA VENČANJA KAJE OSTOJIĆ! Mlada izašla u CRNOJ venčanici, od mladoženje ni traga, ni glasa!

Autor: G. D. / M. I.

Zabava

11.09.2024

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić nije želela da pokaže novog supruga.

ŠOKANTNE SCENE SA VENČANJA KAJE OSTOJIĆ! Mlada izašla u CRNOJ venčanici, od mladoženje ni traga, ni glasa!

Foto: Republika

Kaja Ostojić

Danas, 11. septembra, pevačica Kaja Ostojić planira da se četvrti put zavetuje na večnu ljubav svom vereniku Milošu Čujoviću. Ova posebna ceremonija će se održati na njen rođendan, a Kaja je odlučila da detalje svadbe drži u tajnosti, ali je nekoliko sati pre venčanja podelila srećne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Venčanje će se održati na romantičnoj lokaciji, u luksuznom hotelu na Kosmaju, daleko od Beograda, u intimnom okruženju koje će omogućiti Kaji i Milošu da izgovore sudbonosno “da” u savršenoj atmosferi.

Kaja je, kao što je i prethodno otkrila, na sopstveno venčanje došla u crnoj venčanici, pa pozirala za medije, dok se mladoženja vešto skrivao.

 

- Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda. Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja. Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu - rekla je Kaja nedavno i otkrila kakvu svadbu zamišlja.

- Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta... Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno - rekla je Ostojićeva za "Informer".

Svi detalji svadbe su pažljivo čuvani do poslednjeg trenutka, stvarajući veliku radoznalost među Kajinim fanovima i medijima. Ipak, ova odluka da se venčanje održi na Kosmaju, daleko od gradske vreve, dodaje notu tajnovitosti i ekskluzivnosti ovom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading