"UBIĆE ME ŠTO OVO GOVORIM!" Skandalozno priznanje 39 godina mlađe devojke Lazara Ristovskog - RAZLIKA U GODINAMA SE OSETI KAD....

Autor:

Zabava

11.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anica je priznala da je razlika u godinama između nje i Lazara često tema u medijima, a potom otkrila i u kakvom je odnosu sa njegovim sinovima!

"UBIĆE ME ŠTO OVO GOVORIM!" Skandalozno priznanje 39 godina mlađe devojke Lazara Ristovskog - RAZLIKA U GODINAMA SE OSETI KAD....

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Anica i Lazar

Glumac Lazar Ristovski nedavno se razveo od Danice, a sada uživa u ljubavi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić.

Anica je odlučila da otvori dušu i iskreno progovori o njihovom odnosu, kao i o odnosu sa Lazarovim sinovima.

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Lazar i Anica

Razlika u godinama ne predstavlja problem

Anica je istakla da je prvih nekoliko dana nakon početka veze bilo izazovno podneti pritisak koji je dolazio sa svih strana, ali sada više ne obraća pažnju na to. Naglasila je da razlika u godinama između nje i Lazara nije nešto što osećaju kao problem, osim kada je reč o njihovim preferencijama u ishrani, kao što je slučaj sa palačinkama.

Republika

Foto: Foto printskrin/instagram.com/lazar.ristovski

Lazar Ristovski

- Da priznam da mi je prva dva ili tri dana bio izazov da podnesem toliku količinu pritiska. Sada već i ne gledam, da budem iskrena, jer nekako se najviše piše o razlici u godinama, a Lazar i ja to i ne osećamo. Ima jedan momenat kada se oseti razlika u godinama, a to je kada jedemo palačinke, ja jedem sa kremom, a on za džemom i orasima. Tada osetimo, i to je to. Očigledno je to nešto što je tako, i meni je žao što se žene danas, kad napune četrdeset godina, već nazivaju babama i kao da je starenje i imati neke određene godine danas sramota. Volela bih da budem baba jednog dana i meni je to cilj. Uvek sam bila okružena starijima od sebe i takva sam od kada sam se rodila, sve moje drugarice su starije od mene. Da li je to zrelost, ne znam, ali prosto mi je takav horoskop, Bog mi je tako dao. Što se nas dvoje tiče, ta razlika u godinama je kod nas najmanje važna, a u medijima je najvažnija - rekla je Anica.

Perfekcionizam i saradnja sa Lazarom Ristovskim

Anica je otkrila da Lazar ima sklonost ka perfekcionizmu i da je ponekad kritikuje, ali da su naučili da se nose sa tim. Takođe, priznala je da joj je bilo najteže raditi sa Lazarom, jer je zahtevan prema sebi i prema drugima. Sa druge strane, saradnja sa Banetom Zeremskim bila je najlepša iskustvo.

- Kritikuje me, on je perfekcionista i da nije tako, ne bi ni napravio čovek šta je napravio u životu, ali sam naučila negde s njim i to su trenuci kada mu kažem: ‘Ali, čekaj, ja sad imam neke te godine kada si ti grešio, pusti mene da svoje pogrešim i uradim’ i on na to odgovori: ‘Važi’. Brzo mi to rešimo - ističe ona.

U seriji "Drim tim" je imala svoju prvu veću ulogu, a otkrila je i sa kim je saradnja bila najteža.

- Odmah da kažem da mi je bilo najteže sa Lazarom, a najlepše sa Banetom Zeremskim. On je perfekcionista, hoće sve savršeno i napravi mi pritisak, a nismo još ni krenuli da radimo, upravo zbog toga. On je generalno zahtevan prema sebi, a onda prema drugima. Mislim da jeste najzahtevniji prema meni, ubiće me - kazala je Anica.

Lazar Ristovski i javni događaji

Anica je otkrila da Lazar retko prati javne događaje jer "nije šminker" i preferira da radi na svojim projektima. Ipak, istakla je da su njihovi odnosi sa Lazarovim sinovima Jovanom i Petrom odlični, te da ih samo hvale kada se vide.

- Kako on kaže, ‘nije šminker’. Ne izlazi mnogo i ne voli puno da ide na događaje, ali večeras nije mogao jer ima obaveze. Projekti su u toku, ‘Krunska’ treba da počne uskoro. Opraštamo mu jer radi punom parom - kaže Anica i ističe u kakvim odnosima je sa Lazarovim sinovima:

- U odličnim, oni su divni momci i nemaju na koga da budu loši. Ne viđamo se često jer oni rade i ja radim, ali kad se vidimo, ja imam samo reči hvale i za Jovana i za Petra - rekla je Anica za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading