JOVANA JEREMIĆ NA PINKU SAOPŠTILA INFORMACIJU O TRUDNOĆI! Dragan preko televizije saznao najnovije vesti!

Autor:

Zabava

25.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ostavila sve u šoku.

JOVANA JEREMIĆ NA PINKU SAOPŠTILA INFORMACIJU O TRUDNOĆI! Dragan preko televizije saznao najnovije vesti!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila svoje planove za blisku budućnost, ističući da je spremna za nove izazove. Jovana je najavila da planira da napusti Srbiju i da se preseli u Ameriku, gde će raditi na novim projektima. "U novembru idem u Ameriku, a možda odem i ranije. Neće biti pauze, imaćemo mnogo posla. Neću samo izveštavati, već planiram da obavim ozbiljne intervjue tamo", rekla je Jovana u "Premijera Vikend Specijalu".

Jovana je takođe prokomentarisala nedavni susret na proslavi rođendana svoje ćerke, gde je spojila svog bivšeg muža Vojislava i sadašnjeg partnera Dragana Stankovića.

"Spojila sam prvog muža i sadašnjeg muža, tačnije partnera, na Leinom rođendanu. To je moj najveći uspeh, spojiti ljude koji mi najviše znače. Moj prvi muž je moja najveća podrška, a najvažnije mi je da se svi volimo i cenimo", izjavila je Jovana Jeremić u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 


Jovana je takođe demantovala glasine o trudnoći, naglašavajući da nije trudna i da trenutno nije vreme za proširenje porodice.

"Nisam trudna, nije još vreme, to me trenutno ne zanima, ja sam sve mršavija i spremnija, a tek ću biti", istakla je voditeljka.

Jovana Jeremić očigledno ima uzbudljive planove za budućnost, a njeni fanovi s nestrpljenjem iščekuju nove projekte i izazove koje će voditeljka imati u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading