NAKON RAZVODA UHVAĆENI U JAVNOSTI: Jovana Pajić i Sale Tropiko na istom mestu, sve oči uprte u OVAJ DETALJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Pajić i Sale Tropiko se našli na istom mestu nakon razvoda.

Večeras je Beograd bio domaćin spektakularnog otvaranja Sava centra, a među brojnim zvanicama našla se i popularna pevačica Jovana Pajić. Okupljeni su imali priliku da vide veliki broj javnih ličnosti iz sveta muzike i glume, među kojima se isticao Jovanin bivši suprug, Sale Tropiko, koji je došao na događaj vidno raspoložen.


Iako su Jovana i Sale okončali svoj bračni životni put, javnost je bila svedok njihovih otvorenih izjava o održavanju idealnih odnosa, pre svega zbog njihove dece. Njihova iskrenost i zrelost u ophođenju jedno prema drugom predstavljaju primer kako se i nakon razvoda može sačuvati harmonija i poštovanje.

Jovana Pajić je dugogodišnja muzička zvezda koja svojom pojavom i glasom osvaja srca publike. Njen talenat i energija nisu samo obeležili muzičku scenu, već su je učinili i omiljenom ličnošću među fanovima. Sa uspehom koji ne jenjava, Jovana je postala prepoznatljivo lice i glas koji se pamti.

Foto: ATA images

Jovana Pajić i Sale Tropiko

 

- Prosto smo se razvili u različitim smerovima. Rekla sam: "ja sam prestala tebe da volim". To je jednostavno tako. Mi možemo biti idealni prijatelji do kraja života, ali u smislu tog zajedničkog života i onoga što su za tebe vrednosti, što su za mene, kako ja vidim budućnost naše porodice ili moju, dece, uopšte nismo imali više iste poglede - počela je ona u emisiji "Magazin in" i dodala:

- A nije više stvar ni u toj različitosti, već da se ugrožavamo međusobno, i ugrožavamo naše psihičko zdravlje i naše dece - rekla je Jovana.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading