NA GROBU BORE ĐORĐEVIĆA OSVANULA PESMA: Dirljive reči KIDAJU dušu, BOL za pokojnim rokerom ne jenjava!

Autor:

Zabava

12.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi svakodnevno obilaze Đorđevićevo mesto večnog počinka!

NA GROBU BORE ĐORĐEVIĆA OSVANULA PESMA: Dirljive reči KIDAJU dušu, BOL za pokojnim rokerom ne jenjava!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Slavni roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, izgubio je životnu bitku 4. septembra ove godine, a tri dana kasnije sahranjen je u rodnom Čačku. Kako kažu iz uprave Gradskog groblja u Čačku, Borini fanovi svakodnevno posećuju njegov grob i ostavljaju nove poruke i predmete.  Šaka svežih, zrelih šljiva, otvorene i nepopijene limenke piva, cigarete drvcetom šibice pobodene u filter, pa u zemlju. Za krst zadenut amblem moto-kluba iz Prnjavora, sa brojem 07. Tu oko krsta je i Zvezdin šal od prvog dana.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Bora je preminuo prošle srede, a sahranjen je u subotu

Na grobu su i dve poveće zastave pristigle s fanovima iz Severne Makedonije. U korpi s belim margaritama pokislo pismo Luke Berarova iz Novog Sada, napisano pre dva dana. Novosađanin je na grob rok zvezde doneo na hartiji rukom ispisane pesme.

- Eto, našla se i tvoja slika na strani svakog nedeljnika, i nije neka prilika, ali svom Čačku si ostao dika. Važniji od svakog lika, ime glasnije od svakog krika, ali eto, našla se i tvoja slika na strani svakog nedeljnika. Pomogao ti je sam bog da budeš pod zelenom travom doma svog. Ovo nije oproštajna pesma, iako ti je večno"voljno", pisaću ti ja još, sad nisam imao papira dovoljno. P. S. Obećavam, biće patetično manje, samo mi je sad takvo stanje - glase stihovi, prenosi "Kurir".

Republika

Foto: ST/N. Pančić, E stock

Fanovi svakodnevno obilaze njegov grob

Iako nas je napustio, Bora Čorba će ostati večno živ kroz svoje pesme i kroz sećanje mnogih ljudi koji su bili dirnuti njegovom muzikom. Njegov uticaj na domaću muzičku scenu je nemerljiv, a njegova ličnost ostaje upamćena kao jedinstvena i neponovljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading