POTRESNA PORUKA NA GROBU BORE ĐORĐEVIĆA: Jedini živi član Riblje čorbe ostavio POSLEDNJE REČI koje lede krv u žilama! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoju bol je opisao samo jednom rečju, suze same idu!

POTRESNA PORUKA NA GROBU BORE ĐORĐEVIĆA: Jedini živi član Riblje čorbe ostavio POSLEDNJE REČI koje lede krv u žilama! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Legendarni roker Bora Đorđević, osnivač grupe "Riblja čorba", preminuo je 4. septembra, ostavivši neizbrisiv trag u istoriji muzike. Njegova poslednja želja da bude sahranjen u rodnom Čačku ispunjena je 7. septembra, kada se ceo grad zajedno sa porodicom, prijateljima i saradnicima oprostio od svog velikana.

Na grobu ovog legendarnog muzičara ne prestaje da se okuplja mnoštvo ljudi koji su ga obožavali. Grob je preplavljen cvećem i ostalim sitnicama koje podsećaju na njegovu veličinu. Ipak, jedan venac posebno privlači pažnju.

Republika

Foto: Republika

Grob Bore Đorđevića prekriven cvećem

Naime, grupa "Riblja čorba" uz veliki buket cveća ostavio je i potresnu poruku, otkrivajući da tuga za Đorđevićem i dalje ne jenjava.

Očajni, grupa "Riblja čorba" - piše na jednom vencu na Borinom grobu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Venac Riblje čorbe na sahrani Bore Đorđevića

Podsećanja radi, pre sahrane, prijatelji i saradnici emotivnim rečima oprostili od Bore na komemoraciji u Kulturnom centru Čačka. Nakon komemoracije, grad je zazvučao od zvukova Borinih pesama koje su se čule iz gotovo svakog kafića. 

Inače, Bora Đorđević je ceo svoj muzički vek proveo u grupi "Riblja čorba", koju je osnovao davne 1978. godine sa još tri muzičara, od kojih je danas samo jedan među živima. Naime, nakon što je napustio sastav Rani mraz i nekoliko godina proveo u grupi "Suncokreti" u jednom momentu odlučuje da oformi novi bend sa tvrđim zvukom. Tada se povezuje sa prijateljima iz grupe "SOS" koju su u to vreme čini basista Miroslav Miša Aleksić, gitarista Radislav Rajko Kojić i bubnjar Miroslav Milatović Vicko, koji je jedini danas živ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading