MILICA TODOROVIĆ OSTALA BEZ GORNJEG DELA KUPAĆEG! Vrela fotografija sa plaže kruži internetom, pevačicu zatrpali porukama!

Autor:

Zabava

11.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović pokazala zanosno telo na plaži.

MILICA TODOROVIĆ OSTALA BEZ GORNJEG DELA KUPAĆEG! Vrela fotografija sa plaže kruži internetom, pevačicu zatrpali porukama!

Foto: ATA Images

Milica Todorović

Popularna pevačica Milica Todorović odlučila je da nakon naporne letnje sezone napravi pauzu i otputuje na zasluženi odmor. Na njenom Instagram profilu nedavno se pojavila fotografija sa plaže koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Na ovoj fotografiji, Milica pozira okrenuta na stomak, otkrivajući svoje zanosno telo u donjem delu bikinija. Bez šminke, sa osmehom na licu, pevačica je pokazala svoju prirodnu lepotu i izvajane obline.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milica Todorović

Reakcije fanova nisu izostale, te su se ispod ove objave nizali brojni komentari oduševljenja i podrške. Mnogi su istakli koliko im se dopada što Milica s vremena na vreme deli deli ove intimne trenutke sa svojim pratiocima, ističući njenu iskrenost i autentičnost.

Fotografije poput ove takođe šalju snažnu poruku o prihvatanju sopstvenog tela i samopouzdanju, što je tema koja je u današnje vreme posebno važna. Milica Todorović svojim primerom inspiriše mnoge mlade devojke da se osećaju dobro u svojoj koži i da neguju ljubav prema sebi.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

 

Poznata pevačica Milica Todorović nedavno je podelila sa javnošću komentar svoje majke o njenom statusu trudnice. Majka je, kako je Milica otkrila, vrlo uzbuđena oko potencijalne trudnoće svoje ćerke, redovno joj šalje slike beba, insistirajući da bi volela da dobije unuku, posebno devojčicu sa mašnicom. Milica je ovu priču ispričala kroz smeh, ističući da se zezaju na tu temu, ali da je sve to ipak do Boga i sudbine.

- Majka non stop, moj Instagram onaj DM gori od majke, ona lista one reels videe i kad god vidi neku bebu ona mi pošalje, ali obavezno devojčicu, ovakva da bude i ovakvu mašnicu da ima. Ja kažem "samo ti naruči" – rekla je Milica kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading