"DRAGI MOJI, ISTINA JE!" Cecina ćerka DVE GODINE ČEKALA OVAJ TRENUTAK, javno potvrdila divne vesti - ČESTITKE PLJUŠTE!

Autor:

Zabava

20.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Tasa se danas oglasila i potvrdila glasine koje već neko vreme kruže!

"DRAGI MOJI, ISTINA JE!" Cecina ćerka DVE GODINE ČEKALA OVAJ TRENUTAK, javno potvrdila divne vesti - ČESTITKE PLJUŠTE!

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj

Anastasija Ražnatović, ćerka naše poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović, obradovala je sve svoje pratioce i fanove objavom da se vraća na muzičku scenu. Nakon dve godine pauze u muzičkoj karijeri, Anastasija je putem objave na Instagram profilu najavila svoj veliki povratak.

 

 

- Dragi moji, nakon 2 godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti! Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti a to je da je u pitanju duet i ono što se baš i ne zna, solo pesma (možda dve). Mnogo se radujem da podelim nove muzičke projekte sa vama - napisala je Ražnatovićeva.

Ljubavna veza i brak sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom

U prethodne dve godine, tokom muzičke pauze, Anastasija je uplovila u ljubavnu vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Njihov odnos je krunisan brakom, a trenutno žive u Sevilji.

Foto: ATA Images/St/D.KADIĆ

Nemanja, Ceca, Anastasija

Podrška majke Cece

Ceca je izjavila da Anastasija "ima druge prioritete" i da želi da pravi porodicu, te da je u tome apsolutno podržava. Pevačica je istakla da je i sama u jeku svoje karijere stvarala porodicu i da je podržava u njenim odlukama. Takođe, Ceca je otkrila da Anastasija ima tri do četiri pesme snimljene koje čekaju svoj red za objavljivanje.

Anastasijin povratak na muzičku scenu sigurno će obradovati mnoge fanove i pratitelje, a sa nestrpljenjem se očekuju nove pesme i mogući duet sa nekim poznatim izvođačem. Srećno Anastasija u novim muzičkim poduhvatima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading