EMINA JAHOVIĆ BRATU NIJE OTIŠLA NA SVADBU: Šuškalo se da NE PRIČA sa lepom SNAJKOM koja je zbog njene porodice prešla u ISLAM (GALERIJA)

Autor:

Zabava

11.09.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji odnosa porodice Jahović i dalje intrigiraju javnost!

EMINA JAHOVIĆ BRATU NIJE OTIŠLA NA SVADBU: Šuškalo se da NE PRIČA sa lepom SNAJKOM koja je zbog njene porodice prešla u ISLAM (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram.com/dusicajahovic

Emina Jahović, Mirsad Jahović, Dušica Jaković

Porodično okupljanje pevačice Emine Jahović sa bratom i snajkom ponovo je pokrenulo glasine o njihovim odnosima. Fotografije na kojima svi deluju srećno i složno dok su prisustvovali jednom teniskom meču izazvale su pažnju javnosti, podsećajući na ranije tračeve i spekulacije o njihovoj porodičnoj dinamici. Uprkos prošlim pričama, čini se da sada vlada harmonija, što je dodatno podstaklo interesovanje medija.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajahovic

Emina Jahović sa bratom i snajkom

Naime, porodični odnosi Emine Jahović i njenog brata Mirsada Turkdžana prošli su kroz razne spekulacije, posebno nakon što su on i njegova supruga Dušica Trninić venčali u Novom Pazaru.

Iako su glasine tvrdile da Emina nije prisustvovala venčanju jer nije podržavala snajku, istina je da je ceremonija bila skromna, a pevačica u stvari ima veoma blizak odnos sa Dušicom, koja je pre braka prihvatila islam.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajahovic

Mirsad Jahović sa suprugom Dušicom

Emina je, inače, u nekoliko navrata demantovala glasine o lošem porodičnim odnosima, neretko objavljujući njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Takođe, angažovala je Dušicu kao promo lice za svoj brend, što je dodatno potvrdilo njihov blizak odnos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Podsećanja radi, Emina Jahović je jednom prilikom otkrila da joj u potrazi za unutrašnjim mirom nesebičnu podršku pruža njen duhovni učitelj, šaman Durak. Kako kaže, uz njegovu pomoć je uspela da se dublje poveže sa sobom i istraži najskrivenije delove svog bića, što joj je pomoglo u njenom duhovnom razvoju.

- Bilo je to pomalo zastrašujuće iskustvo, ali izuzetno inspirativno. Svako od nas u sebi ima duhovnog vođu koji se prikazuje u vidu karakteristika neke životinje. To, međutim, nije statično, već promenljivo, u zavisnosti od faze u kojoj se nalazimo. Reč je duhovnom putovanju na kojem se susrećete sa životinjom koja opisuje vaš karakter. Na “Jutjubu” postoji mnogo video-klipova koji vam u tome mogu pomoći, dok sam ja to uradila sa svojim duhovnim učiteljem koji me je vodio kroz to jedinstveno iskustvo. Pomogla mi je da vizualizujem atmosferu u kojoj sam se susrela sa životinjom koja vlada mojim bićem, odnosno opisuje moju unutrašnju snagu. To je bio vuk. Oduvek volim životinje, ali nikada ranije nisam osetila toliku ljubav prema nekoj od njih. Očekivala sam da ću biti vrabac, ali ispostavilo se da sam mnogo snažnija nego što sam mislim. Šalu na stranu, kada sam saznala šta vuk predstavlja, shvatila sam da mi taj opis zapravo u potpunosti odgovara. Dopalo mi se ono što sam čula - rekla je Emina jednom prilikom za Hello.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading