TEU TAIROVIĆ SLOMILE VESTI UŽIVO U PROGRAMU! Nakon saopštenja o RODITELJIMA krenula da GRCA u suzama, emisija NAGLO prekinuta! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

11.09.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije mogla da dođe sebi!

TEU TAIROVIĆ SLOMILE VESTI UŽIVO U PROGRAMU! Nakon saopštenja o RODITELJIMA krenula da GRCA u suzama, emisija NAGLO prekinuta! (GALERIJA)

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Tea Tairović, koja će krajem septembra održati dva spektakularna koncerta u Beogradskoj areni, doživela je emotivno iznenađenje od svog tima i voditelja Ognjena Amidžića.

Naime, svaki član tima snimio je kratku želju za Tea pred koncert, a najveće iznenađenje usledilo je kada je Tea ugledala video poruku svog oca i majke. Njihove reči podrške naterale su Tea da pusti suze radosnice, nakon čega je prekrila lice rukama, te jedva uspela da izusti svega nekoliko reči.

Kako je kamera mogla da uhvati, Tea je sa osmehom na licu gledala video-snimak koji su spremili članovi njenog tima, ali najveću emotivnu reakciju izazvali su video zapisi njenih roditelja. Kada je ugledala oca i majku kako joj upućuju najlepše reči podrške, Tea nije mogla da suzdrži emocije. Njena majka nije krila ponos zbog uspeha svoje ćerke, dok je Tea lila suze radosnice zbog ovog neočekivanog gesta.

- Ali... Ne mogu da pričam - rekla je Tairovićeva kroz jecaje u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Tea Tairović plače u emisiji "Amidži šou"

Podsećanja radi, Tea Tairović je jednom prilikom istakla da joj je porodica najveća podrška i oslonac, kao i da joj neretko nedostaju zbog prirode posla kojim se bavi.

Meni porodica baš nedostaje, sad već jako nedostaje. Vidim da i ja njima nedostajem. Oni mene stvarno podržavaju. Niko od mojih najbližih me nikad nije pozvao da mi kaže: "Ti nama ne posvećuješ dovoljno vremena". Oni razumeju sve ovo, shvataju da je sve ovo moj san, ali da mi nedostaju, to je istina - rekla je Tea za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading