JOVANA JEREMIĆ DOŽIVELA SRČANI UDAR NA PLAŽI! Hitno prevezena u bolnicu, bol ju je paralisao tada!

Autor:

Zabava

10.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatična ispovest voditeljke Jovane Jeremić.

JOVANA JEREMIĆ DOŽIVELA SRČANI UDAR NA PLAŽI! Hitno prevezena u bolnicu, bol ju je paralisao tada!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je doživela dramatičan događaj tokom letovanja u Crnoj Gori, koji je mogao imati fatalne posledice.

Dok je uživala na plaži i čitala knjigu, Jovana je iznenada obuzela jaka vrućina. U pokušaju da se osveži, skočila je u more, ali ubrzo je osetila snažan bol u grudima i počela da se guši. Srećom, njen bivši suprug, Vojislav Milošević, bio je u blizini i brzo reagovao. Izvukao ju je iz vode i hitno prevezao u bolnicu, gde su joj lekari dijagnostikovali blaži oblik infarkta.

- Doživela sam blaži oblik infarkta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi - prisetila se Jovana, te dodala:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 

- Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu.

Kako su joj lekari tada saopštili, zbog pregrejanosti i naglog skoka u hladnu vodu, došlo je do zastoja srca, ali je brzom intervencijom bivšeg supruga, Jovana dobila neophodnu terapiju i sada redovno pije lekove kako bi se osećala dobro.

 - Rekli su mi da je to bio zastoj srca, jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom bivšem mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - ispričala je svojevremeno voditeljka Pink za "Svet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading