NAŠ PEVAČ ORGANIZOVAO VENČANJE U STROGOJ TAJNOSTI! Po izlasku iz rijalitija oženio DESET GODINA stariju profesorku!

Autor:

Zabava

10.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je ostavio zbog ljubavi!

NAŠ PEVAČ ORGANIZOVAO VENČANJE U STROGOJ TAJNOSTI! Po izlasku iz rijalitija oženio DESET GODINA stariju profesorku!

Foto: Youtube.com printscreen

Nikola Sarić Sajko, jedan od najistaknutijih učesnika muzičkog takmičenja "Operacija trijumf" 2008. godine, svojom harizmom i talentom osvojio je srca mnogih, posebno pripadnica lepšeg pola. Nakon takmičenja, Sajko je nastavio da gradi svoju karijeru, učestvujući čak i u rijalitiju "Farma 2". Međutim, nakon nekog vremena, odlučio je da se povuče iz javnog života i posveti se nečemu potpuno drugačijem - ugostiteljstvu.

Nakon što se povukao iz medija, Sajko je odlučio da se posveti ugostiteljstvu. Otvorio je kafić sa prijateljem, a uspeh tog poduhvata ih je inspirisao da otvore još dva lokala. Sajko je istakao da mu je posao ugostitelja mnogo isplativiji od muzike, te da uživa u manje stresnom načinu života koji mu ovaj posao pruža.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Iako je javnost navikla da ga viđa na sceni, Sajko je odlučio da svoj život drži podalje od medija. Njegov privatni život obeležila je ljubavna priča sa koreografkinjom Milicom Cerović, koja je bila starija od njega 10 godina. Iako su mnogi sumnjali u trajnost njihove veze, par je dokazao da prava ljubav nema granica. Deset godina nakon njihove ljubavne iskre na muzičkom takmičenju, odlučili su da se venčaju i obećaju jedno drugom večnu ljubav.

Nikola Sarić Sajko je svojim životnim putem pokazao da prava sreća i uspeh mogu doći iz neočekivanih pravaca. Od muzičkog takmičenja do uspešnog ugostitelja, Sajko je pronašao svoj put i ostvario svoje snove, dokazujući da istrajnost i ljubav mogu premostiti sve prepreke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading