JAVNOST NAPOKON SAZNALA ISTINU O MIRKI VASILJEVIĆ I NJENOM ŽIVOTU: Glumica se OVIM bavila u prošlosti, morala je da se snađe!

Autor:

Zabava

10.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević otvorila dušu!

JAVNOST NAPOKON SAZNALA ISTINU O MIRKI VASILJEVIĆ I NJENOM ŽIVOTU: Glumica se OVIM bavila u prošlosti, morala je da se snađe!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je detalje iz svog detinjstva koje je provela na turneji na Tajvanu. Tokom mesec dana boravka tamo, njeni počeci u javnom poslu bili su daleko od glamuroznih svetala pozornice. Kako je istakla, prala je veš ručno i morala je da se snađe kako bi "krpila kraj s krajem".

Ono što je posebno zanimljivo jeste to da je uspela da rasporedi džeparac na način koji joj je omogućio da se vrati sa turneje u plusu, što jasno govori o njenom preduzetničkom duhu još od detinjstva.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević u emisiji

 

- Bila sam na turneji na Tajvanu mesec dana kada sam imala deset godina. Prala sam veš na ruke, morala sam da se snađem. Dali su nam džeparac koji smo morali da rasporedimo i ja sam se jedina vratila u plusu - počela je priču.

Mirka je podelila i jednu zanimljivu anegdotu koja oslikava njen smisao za posao još od malih nogu. Naime, tokom turneje je naplaćivala slikanje lokalnom stanovništvu nakon koncerata, ističući da je njihov običaj da za to ostave neku paru. Ova priča ne samo da otkriva Mirkinu snalažljivost već i njen smisao za zaradu i samostalnost, što su vrednosti koje su je pratile kroz celu karijeru.

Foto: printscreen/RTV Pink

Mirka Vasiljević u emisiji

 

- Naplaćivala sam slikanje tamo, koliko daju. Običaj je da se lokalno stanovništvo posle koncerta slika sa nama, a ja sam im rekla da je naš običaj da nam za to ostave i neku paru. Nisam se razumela u njihov novac, ali sam onda napravila problem u KUD-u, jer su se svi osim mene zadužili i onda su roditelji grdili decu. Oni su se isto slikali, ali za džabe, a ja sam zaradila dovoljno da nisam morala da se zadužujem - prisetila se Mirka Vasiljević u emisiji na K1.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading