NAŠ PEVAČ SE "TROVAO" LEKOVIMA ZA SMIRENJE! Uzimao jednu tabletu za drugom, a onda je usledio HOROR!

Autor:

Zabava

09.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Vasić progovorio o paklu zavisnosti.

NAŠ PEVAČ SE "TROVAO" LEKOVIMA ZA SMIRENJE! Uzimao jednu tabletu za drugom, a onda je usledio HOROR!

Foto: Privatna arhiva

Sloba Vasić

Popularni pevač Sloba Vasić, koji je pronašao sreću pored supruge Jelene i ćerke Marije, nije krio da je prošao kroz težak period zavisnosti od lekova za depresiju i anksioznost. Sloba je otkrio da je borba sa zavisnošću bila pravi pakao, ali da je uspeo da se izbori sa tim izazovom.

U svom iskrenom priznanju, Sloba je otkrio da je počeo sa uzimanjem lekova zbog povišenog pritiska koji je nasledio, ali i zbog stresnog i nemirnog načina života. 

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Sloba Vasić

 

- Pio sam tablete protiv anksioznosti i depresije, to je bila borba. Meni je doktor prepisao lek, zapravo krenulo je sve od povišenog pritiska koji je u mom slučaju nasledan. Sa druge strane, buran i nemiran život su mi stvarali stres, nisam razmišljao svojom glavom, vodio sam se lekovima i tražio neki spas i utehu u tome, a zapravo sam sve gurao pod tepih - ispričao je svojevremeno Sloba za Blic, koji je objasnio i kako se izborio sa zavisnošću:

- Dobio sam lek za smirenje, tako sam zapravo počeo. To je proces pakla, počeo sam sa jednom tabletom, pa mi se posle tražila i druga, to ide u beskraj. Godinama se boriš sa tim i hvala Bogu, pobedio - rekao je pevač koji sada uživa u srećnom braku sa Jelenom koja je stomatolog.

Uz podršku supruge Lele i radost koju mu donosi ćerka Marija, kao i svoju ljubav prema muzici, Sloba je uspeo da prevaziđe svoje demone. Njegova iskrenost o borbi sa zavisnošću može biti inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading