RADILA JE TO DOK JE KUVALA, ČISTILA, NA KREVETU ISPOD ĆEBETA: Saradnik PROVALIO recepturu Marine Tucaković - ovo je KLJUČ za pisanje HITOVA!

Autor:

Zabava

10.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je ona bila lokomotiva i da je saradnja sa njom bila vrhunska.

RADILA JE TO DOK JE KUVALA, ČISTILA, NA KREVETU ISPOD ĆEBETA: Saradnik PROVALIO recepturu Marine Tucaković - ovo je KLJUČ za pisanje HITOVA!

Foto: PrntScr/K1

Jedan od naših najpoznatijih kompozitora i muzičkih aranžena Aleksandar Milanović Kobac sarađivao je sa našim najvećim zvezdama, za koje je uradio više od 3.000 pesama.

Republika

Foto: Instagram

Aleksandar Milanović Kobac ponosan na svoju saradnju sa Marinom Tucaković

On je, pored pevača i muzičara, tokom uspešne karijere među saradnicima imao i poznate tekstopisce, a posebno je ponosan na to što je radio i sa čuvenom autorkom najvećih domaćih hitova Marinom Tucaković.

- Nisam sa njom sarađivao onoliko koliko su neki drugi, ali jesam. Stotinak pesama. Saradnja s njom je bila vrhunska. To se jednom rađa. Ona je bila tekst, ključ, zen master. Najviši nivo. Znala je sve svoje tekstove napamet - s oduševljenjem se prisetio Kobac legendarne hitmejkerke, pa opisao kako se kod nje odvijao proces nastajanja hitova:

- Ona je, dok je kuvala, čistila sve iz svoje glave, izvodila i pisala tekstove. Kad da pevaču šta će da peva, ona sve to ima u glavi. Marina nije bila savetodavac. Imala je svoje rituale. Mi dođemo kod nje, ona leži u krevetu pokrivena ćebićima i kao - "Ej, ljudi, imam hit". Da nam tekst, mi se skamenimo. Žena je znala recepturu i nepogrešiva je bila. Marina je bila lokomotiva svih nas. Svi smo mi okej, ali ona je bila supercar.

Republika

Foto: Youtube/RTV Pink Official, ATA Images

Marina Tucaković je posebno bila inspirisana da piše tekstove za Cecu

Kobac je otvorio dušu, pa otkrio i sa kojim je sve poznatim imao prilike da se druži.

Posebno se osvrnuo na rad sa Cecom Slavković, koja je bila jedna od najpopularnijih estradnih ličnosti krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, a onda je odlučila da se povuče sa scene. Iako su tokom saradnje postali veliki prijatelji, kompozitor danas i ne zna šta se dešava sa njom.

- Mi smo se družili i bili nerazdvojni. Odjednom je žena nestala i ne znam gde je. Kad sam je poslednji put video, znam da je bila u nekoj priči da kupi stan u Zemunu. Ona je bila perfekcionista. Ceca je mogla i po 90 puta da snima te vokale. To je bilo ono vreme kad smo imali ogromnu količinu tih pratećih vokala (smeh) - zaključio je Kobac za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading