"ODJEDNOM JE NESTALA I NE ZNAM GDE JE": Prijatelj jedne od naših najpoznatijih pevačica progovorio: Kad sam je poslednji put video...

Autor:

Zabava

10.09.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kobac progovorio o saradnji sa Cecom Slavković!

"ODJEDNOM JE NESTALA I NE ZNAM GDE JE": Prijatelj jedne od naših najpoznatijih pevačica progovorio: Kad sam je poslednji put video...

Foto: printscreen/youtube.com

Jedan od naših najpoznatijih kompozitora i muzičkih aranžena Aleksandar Milanović Kobac sarađivao je sa našim najvećim zvezdama, za koje je uradio preko 3.000 pesama. Kobac je sarađivao i sa Cecom Slavković, koja je bila jedna od najpopularnijih estradnih ličnosti krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina, a onda je odlučila da se povuče sa scene. 

Republika

Foto: Youtube.com/K1 Televizija

Kobac progovorio o estradi

Iako su bili veliki prijatelji, Kobac ne zna šta se dešava sa njom.

- Jesam (radio sa Cecom Slavković). Mi smo bili veliki prijatelji, ali dugo je nisam ni video ni čuo. Ne znam gde je, nažalost. Upoznali smo se tako što je živela u stanu u kom sam ja odrastao. Čovek kome smo prodali stan izdao ga je Ceci. Mi smo se slučajno upoznali, spremali koncert Mobija Dika. Tako smo počeli da se družimo i bili nerazdvojni. Odjednom je žena nestala i ne znam gde je. Kad sam je poslednji put video, znam da je bila u nekoj priči da kupi stan u Zemunu. Ona je bila perfekcionista. Ceca je mogla i po 90 puta da snima te vokale. To je bilo ono vreme kad smo imali ogromnu količinu tih pratećih vokala (smeh) - rekao je Kobac za "Kurir".

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Ceca Slavkovic Official Musician

Ceca Slavković se povukla sa scene

Ceca je junu ove godine napunila 50 godina. Danas se bavi vokalnom produkcijom, i radi u muzičkim studijima zajedno sa pevačima, a na svojim profilima na društvenim mrežama nije naročito aktivna. Kako je rekla u jednom intervjuu, povratak na scenu je ne zanima.

- Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim - ispričala je ona svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading