RADA MANOJLOVIĆ ZBOG OVOGA NIJE MOGLA DA SE POSVETI FAKULTETU! Evo šta kaže o profesorima, sve iznenadila jedna stvar!

Autor:

Zabava

09.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, Rada kaže za sebe da je žena bez mozga jer, umesto da se skući i kupi stan, ona novac baca na skupe automobile.

RADA MANOJLOVIĆ ZBOG OVOGA NIJE MOGLA DA SE POSVETI FAKULTETU! Evo šta kaže o profesorima, sve iznenadila jedna stvar!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Rada Manojlović kaže da je i dan danas u kontaktu sa profesorima sa fakulteta na kom je studirala, ali da se nikad nije vratila u klupu da završi sve što je nameravala kad je obrazovanje u pitanju. 

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

- Ostala sam u super odnosima sa dekanom i sa svim profesorima drugim, oni mene svi obožavaju, evo i dan danas, koliko je prošlo, od 2007. ja nisam tamo, ima 16 godina, i Bog je zaboravio da sam kročila tamo, oni mene i dan danas zovu, sve proslave fakulteta, pa godišnjica fakulteta, diplomiranja drugih studenata, ja sam obavezno tamo sa svima njima. Skoro svake godine, i mnogo mi znači da sam ostala u kontaktu sa takvim ljudima, to je ipak jedan drugi svet, jedan kulturan svet od kog možeš mnogo da naučiš. Oni me svi cene i vole, ja im uvek napravim atmosferu i svi me pritiskaju da završim fakultet.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Rada Manojlović

 

Inače, Rada kaže za sebe da je žena bez mozga jer, umesto da se skući i kupi stan, ona novac baca na skupe automobile. Rada je jednom prilikom za Republiku komentarisala to što još uvek ne zna šta su prioriteti kada je novac u pitanju, ali da je uči sestra svemu tome, za sada uspešno. 

Foto: Republika TV

Rada Manojlović

 

Žena sam koja godinama živi kao bez mozga i kao da ne znam da razmišljam. Ko god me sretne pita me: "Rado, kad ćeš da se skućiš? Vreme je da kupiš neku stančinu kad već toliko radiš", a ja ne znam šta da im kažem. Bacam pare na skupe automobile umesto da nađem krov nad glavom. Da se razumemo, ja imam kuću u mom selu, ali u Beogradu nikako da kupim stan. Posle sam shvatila da je bolje da sredim imanje van grada nego da se maltretiram s papirima. Moje selo je udaljeno 90 kilometara odavde. To nije dug put i brzo se stiže, pogledajte koliko zbog gužve Beograđanima treba da stignu iz jednog dela grada u drugi. Zbog toga ne žurim s kupovinom stan.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading