NE ULAZI U VEZU SA OŽENJENIM, AKO SE SA TIM NE SLOŽI NJEGOVA ŽENA! Rada Manojlović otkrila SKANDALOZNE detalje odnosa sa zauzetim dečkom!

Autor:

Zabava

03.09.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović šokirala priznanjem u emisiji.

NE ULAZI U VEZU SA OŽENJENIM, AKO SE SA TIM NE SLOŽI NJEGOVA ŽENA! Rada Manojlović otkrila SKANDALOZNE detalje odnosa sa zauzetim dečkom!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Rada Manojlović je ponovo privukla pažnju javnosti, ovoga puta ne zbog svoje pevačke karijere ili urnebesno iskrenih izjava, već zbog svog emotivnog života. Naime, saznalo se da je Rada pronašla ljubav pored Vladimira Rankovića, koji je takođe aktivno uključen u njen profesionalni život.

Rada Manojlović nedavno je izdala novi album, a deo celog projekta je i njen novi dečko Vladimir Ranković.

Vladimir u pesmi koju je za Radu Manojlović pisala Marina Tucaković, peva muške delove numere, a može se videti kraj Rade i u spotu za pesmu "Rastaju se". 

Pevačica je danas gostovala u emisiji "Amidži šou", gde je otkrila da li je njen novi izabranik oženjen i da li je to razlog što i dan-danas ne priznaje istinu o njihovoj vezi. Rada je, čini se, bila uvređena što je neko pomislio da bi ona bila spremna na odnos sa zauzetim dečkom, a onda je šokirala izjavom da bi sa tim trebalo da se složi i njegova žena:

 

- Ako mogu da ne komentarišem da li jesam ili nisam, jer to niko ne zna... Meni je čudno da neko bude sa oženjenim, jer onda mora da se složi sa tim i ta žena. Zar ja moram da se hvatam za zauzete? Zar nemam kvalitete da naletim na nekog slobodnog? - govorila je Rada Manojlović.

Interesantno je da Vladimir Ranković ima brak iza sebe, iz kojeg ima dvoje dece. Ovo dodatno naglašava složenost i bogatstvo života pevačicine nove ljubavi, ali i pokazuje da je spremna da prihvati i podrži partnera u njegovim porodičnim obavezama. Međutim, emocije su, po svemu sudeći, uzajamne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading