MILAN STANKOVIĆ IZAZVAO HAOS FOTOGRAFIJOM RADE MANOJLOVIĆ! Prekinuo tišinu samo zbog nje, ovo ga je isprovociralo!

Autor:

Zabava

25.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao ovakav potez Milana Stankovića.

MILAN STANKOVIĆ IZAZVAO HAOS FOTOGRAFIJOM RADE MANOJLOVIĆ! Prekinuo tišinu samo zbog nje, ovo ga je isprovociralo!

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Pevačica Rada Manojlović, poznata po svojoj tinejdžerskoj romansi sa kolegom Milanom Stankovićem tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", i danas održava bliski odnos sa njim. Iako je Milan odlučio da se povuče sa javne scene i posveti duhovnom životu, njih dvoje i dalje neguju duboko prijateljstvo i poštovanje jedno prema drugom.

Milan Stanković se pre nekoliko godina povukao sa muzičke scene i posvetio se crkvenom životu. Retko se oglašava na društvenim mrežama, ali nedavno je na svom Instagram storiju podržao Radinu novu pesmu, simbolično dodajući snimak pesme sa stikerom krune, što je jasno stavilo do znanja da je ona za njega kraljica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milan Stanković

Rada Manojlović je javno iznela svoje mišljenje o Milanovoj odluci da se posveti duhovnom životu, ističući da ona želi da on pronađe kompromis između pevanja i manastirskog života. 

Iako su se njih dvoje upoznali tokom takmičenja i započeli romansu, njihova veza je evoluirala u duboko prijateljstvo koje traje i danas. Rada je istakla da je uporna u nameri da zadrži Milana uz sebe i da ga podržava u njegovim odlukama, istovremeno pokazujući da je njihova veza i dalje veoma važna za nju.

Rada Manojlović je, uprkos turbulentnoj prošlosti sa Milanom Stankovićem, uspela da održi blizak odnos sa njim, podržavajući ga u njegovim odlukama i čuvajući njihovo prijateljstvo kao dragoceno blago.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading