ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO POSEBAN PROGRAM U ČAST POKOJNOG BORE ČORBE! Uživo na Pinku saopšteni POTRESNI detalji!

Autor:

Zabava

08.09.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intimna ispovest Željka Mitrovića o Borinoj smrti.

ŽELJKO MITROVIĆ NAJAVIO POSEBAN PROGRAM U ČAST POKOJNOG BORE ČORBE! Uživo na Pinku saopšteni POTRESNI detalji!

Foto: ATA Images, Printscreen/PINK

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, nedavno je gostovao u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić, gde je podelio svoje sećanje na prijateljstvo sa nedavno preminulim Borom Đorđevićem. Mitrović je istakao da je Bora bio njegov prijatelj i da je njegova smrt ostavila veliku prazninu.

Mitrović je otkrio da već duže vreme sprema predstavu sa muzikom koju je Bora napisao. Istakao je da je ovo jedan od načina da se oda počast Bori i njegovom muzičkom nasleđu.

- Ja sam sa Borom bio veoma blizak, nažalost nisam otišao na sahranu zbog svih septembarskih dešavanja. Moram da kažem da mi radimo predstavu u Teatru Odeon po njegovoj muzici, a danas spremam jedan poseban oproštaj od njega, jer mi je to užasno teško palo - govorio je Željko o Bori, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Željko Mitrović

 

- Meni je užasno teško palo, jer je Bora bio moj prijatelj. Mi smo se čuli pre mesec dana, a Oliver Mandić i ja smo hteli da odemo u Sloveniju, ali su nam lekari sa kojima smo se čuli rekli da nema potrebe, i žao mi je što nisam otišao.

Juče je u Čačku održana sahrana jednog od najcenjenijih muzičara i umetnika domaće rok scene, Borisava Bore Đorđevića. Reka ljudi je prisustvovala sahrani kako bi uputila poslednji pozdrav ovom velikanu, a scene tuge i poštovanja su se nastavile i danas.

Na grobu Bore Đorđevića može se videti pregršt venaca i cveća, dok njegovi sugrađani pale sveće u znak sećanja. Posebno emotivne scene su bile kada su grob posetile dve gospođe i mladi par s detetom koje je Boru nosilo u srcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading