"SANJAO JE POKOJNOG MIŠU KAKO GA ODVODI": Bora Đorđević predosetio svoju smrt, prijatelj otkrio najboljnije TAJNE!

Autor:

Zabava

09.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker je često sanjao gitaristu čuvenog benda!

"SANJAO JE POKOJNOG MIŠU KAKO GA ODVODI": Bora Đorđević predosetio svoju smrt, prijatelj otkrio najboljnije TAJNE!

Foto: ATA Images

Čuveni roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, premionuo je u sredu u bolnici u Ljubljani, gde je intubiran zbog jake upale pluća. Životnu bitku izgubio je 4. septembra, a tri dana kasnije njegovo telo stiglo je iz Slovenije u rodni Čačak, gde je u subotu sahranjen. Ovako je ispunjena poslednja Borina žena, a kako otkriva pevačev blizak prijatelj, on kao da je predosetio da će umreti.

Naime, poslednja dva meseca Bora je često sanjao svog druga i kolegu Mišu Aleksića, koji je pre četiri godine preminuo od posledica korone. Miša je u bendu "Riblja čorba" bio gitarista do svoje smrti.

Republika

Foto: ATA Images

Bora je sahranjen u subotu u rodnom Čačku

Bora nikada nije mogao da prežali njegovu smrt.

- Bora mi je pre mesec dana i jače rekao kako često sanja Mišu i kako ga on u snu poziva da krene sa njim. Bukvalno, tri dana pre nego što je Bora završio u bolnici, kada smo se čuli, kazao mi je kako je opet sanjao Mišu i da mu je on dao ruku i rekao mu da krene. Evo i sad mi idu suze kad to pričam. Bora mi je rekao tada kako je Miša uporan da ga odvede na onaj svet. Tada sam mu odbrusio da se ne šali na taj način. Bio je u pravu, nažalost. Miša je došao da ga vodi i sada su zajedno gore - otkriva rokerov prijatelj za "Star" i nastavlja:

- Njegova supruga Dubravka je bila do samog kraja uz njega. Teško podnosi, iako smo negde bili spremni da nam Bora ode, poznavajući njega nadali smo se da će i ovu bitku da izgura. Nije, otišao je negde gde je verovatno lepše i sada zbija šale na naš račun kada vidi kako cmizdrimo. Njegova želja je bila da se sahrani u Čačku, on je Čačak voleo više od svega, gde god da je otišao, pričao je o svom rodnom gradu. Jednom je pričao Dubravki kako zamišlja svoju sahranu i ona mu nije dozvolila da joj ispriča sve jer nije volela da potežu te teme. Neka mu je večna slava - završava izvor gorepomenutog lista.

Republika

Foto: Republika.rs, Printscreen

Miša Aleksić je preminuo pre četiri godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading