PETONJIĆ ZA ISPOVESTI: Ceca nije šef u bendu, vozi se busom i za publiku stoji dva sata na snegu!

Autor:

Zabava

09.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Celu video Ispovest pogledajte na našem Jutjub kanalu Republika Tv

Aranžer, autor i klavijaturista Nihad Petonjić od prošle godine je osnivač  „House blend“, a njegovu bogatu karijeru obeležila je saradnja sa Gocom Tržan, Acom Lukasom, pokojnim Tošetom Proeskim, ali najduže je radio sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Republika

Foto: Republika

 

Saradnja duga deset godina iznedrila je razne anegdote sa nastupa i koncerata, a bilo ih je bar 100 dana godišnje,otkriva Nihad, međutim posvećenost je nešto što je naučio od Ražnatovićeve.

- Od Cece sam naučio kako biti posvećen. Imali smo toliko situacija, ali evo jedne. Svirali smo u Lazarevcu, temperatura oko nule, počinje sneg ozbiljno da pada. Ona kaže moje kolege moraju pod nastrešnicu zbog opreme, ali ja ću biti s vama i izlazi na onaj prednji deo bine gde skroz kisne. Ceca je tako bez pauze pevala dva sata. Čovek koji je u međuvremenu brisao je sneg sa opreme, a ona mu je rekla: "Možeš malo i mene da očistiš". Bila je sva pod snegom, znam da se posle toga ozbiljno razbolela, bila na inekcijama i lekovima, ali tu sam shvatio šta znači biti profesionalac - govori Nihad i dodaje da je Ceca imala pravo da se postavi prema bendu sa visine, međutim nije to uradila

Nikad nismo sa njom imali odnos, relaciju šef-zaposleni. Dešavalo se da nekoliko puta propusti let ili ne može da se uskladi, pa putuje sa nama busom, gde je celi bend. Tu onda počinje jedna opuštena priča, zezanje, jer tu smo svi jer smo vrhunski svako u svom poslu, tako da ostaje samo druženje - rekao je on.

 

Petonjić je za emisiju Ispovesti  otkrio da je najlakše raditi sa Acom Lukasom i Marijom Šerifović

- Radio sam Mari album "Nisam anđeo", ona je došla videla, rekla ok ti to završi, ja ću doći posle da otpevam, tako je i bilo, bez ikakve tenzije, kao i sa Lukasom. Ivana Selakov je sama izrazila želju da radi pesmu sa Acom, međutim iz Granda su rekli treba nam pesma za emisiju koja ide za tri dana. Bilo je baš na brzinu, ali uz njih dvoje je bilo jako ekspeditivno i stigli smo na vreme - zaključio je Nihad. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading