VIKI ODBILA, CECA SE OPARILA OD OVOG HITA: Otkriveni svi detalji zašto pevačica nije htela da snimi tu pesmu!

Autor:

Zabava

27.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković odbila veliki hit koji je kasnije snimila Ceca Ražnatović!

VIKI ODBILA, CECA SE OPARILA OD OVOG HITA: Otkriveni svi detalji zašto pevačica nije htela da snimi tu pesmu!

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images/Antonio Ahel

Viki Miljković, popularna pevačica narodne muzike, ostvarila je značajan uspeh tokom svoje karijere. Međutim, malo je poznato da je neke od svojih najvećih hitova prvobitno odbila, a kasnije su postale izuzetno popularne.

Jedan od primera je pesma "Jadna ti je moja moć" koja joj je najpre bila ponuđena, ali ju je odbila. Umesto nje, pesmu je snimila njena kuma Ceca Ražnatović i postala je jedan od njenih najpoznatijih hitova. Mediji su preneli da je ova pesma bila pisana baš za Viki, po ideji Marine Tucaković.

Republika

Foto: Instagram.com

Viki Miljković

 


Takođe, postoji i slučaj pesme "Polje jagoda" koju je Viki navodno kupila od Dragana Brajovića Braje, ali ju je kasnije zamenila za "Crno na belo". Na kraju, pesmu "Polje jagoda" je snimila Dara Bubamara i postala je jedan od njenih najvećih hitova.

Ovi primeri jasno pokazuju da je Viki imala specifičan put ka uspehu, gde su neke pesme koje je odbila postale izuzetno popularne u izvođenju drugih pevačica.

Republika

Foto: Blic TV

Viki Miljković i Ceca Ražnatović

 


Iako je odbila neke pesme koje su kasnije postale veliki hitovi, Viki Miljković je uspela da ostvari značajan uspeh na estradi. Njen talenat i prepoznatljiv stil obeležili su narodnu muziku, a ovi primeri pokazuju da su neki hitovi imali neobičan put do svoje popularnosti.

Inače, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da predahne i napuni baterije u svojoj luksuznoj vili na Kipru. Ovo mediteransko ostrvo, koje Ceca već godinama naziva svojom oazom mira, postalo je njeno omiljeno utočište za opuštanje i uživanje u slobodnim trenucima, a sada je u njenom društvu bio i reper MC Stojan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading