POJAVIO SE KUĆNI VIDEO EME RADUJKO: Pevačica pokazivala GOLE GRUDI u kameru, svi su šokirani! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko šokirala sve!

POJAVIO SE KUĆNI VIDEO EME RADUJKO: Pevačica pokazivala GOLE GRUDI u kameru, svi su šokirani! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznata pevačica Ema Radujko ponovo je privukla pažnju javnosti objavom provokativnog videa na svom Instagram profilu. U uskoj haljini sa dubokim dekolteom, Ema je pokazala svoj smeo modni stil i izazvala brojne komentare među svojim pratiocima.

Uska haljina sa dubokim dekolteom definitivno je bio odabir koji je privukao pažnju mnogih. Ema je hrabro pokazala svoj modni izbor i istakla svoju samouverenost, a mnogi su se složili da joj haljina izuzetno dobro pristaje.


U videu koji je snimljen u kućnoj atmosferi, Ema je pokazala svoju šminku u prvom planu, ističući svoje prepoznatljive crte lica i naglašavajući svoj glamurozni izgled. Mnogi su se divili njenom veštom šminkanju i isticali koliko joj lepo stoji odabrani makeup.

Nakon objave videa, Emina publika nije mogla da ostane ravnodušna. Mnogi su iskazali divljenje za njen smeo modni izbor i samouvereni stav, dok su se drugi fokusirali na njenu besprekornu šminku i izgled. Komentari su se nizali, a jedno je sigurno - Ema je uspela da izazove različite reakcije među svojim pratiocima.

Foto: instagram.com/printscreen

Ema Radujko

 


Spekulacije su se brzo proširile o tome da je Ema snimila video upravo pred večerašnji nastup, pokazujući svoj modni izbor i ističući svoj izgled kako bi se pripremila za scenski performans. Njeni pratioci su sa nestrpljenjem iščekivali da vide kako će izgledati na bini i sa kojom će pesmom oduševiti publiku.

Ema Radujko je još jednom pokazala da zna kako da privuče pažnju javnosti svojim smelim modnim izborom i samouverenim stavom. Njen provokativni video definitivno je izazvao veliku pažnju, a očekivanja za večerašnji nastup su porasla.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading