VELJKO RAŽNATOVIĆ CECI SVE OTKRIO O SESTRI I NEMANJI GUDELJU! Sa majkom pričao o tome kako žive van Srbije!

Autor:

Zabava

08.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca je jednom prilikom rekla da je Veljko izjavio da njegova sestra Anastasija živi bolje od svih njih.

VELJKO RAŽNATOVIĆ CECI SVE OTKRIO O SESTRI I NEMANJI GUDELJU! Sa majkom pričao o tome kako žive van Srbije!

Foto: republika.rs, Instagram.com

Veljko i Anastasija Ražnatović, deca folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović, velika su podrška jedno drugom, što često i ističu na javnim mestima tokom davanja izjava.

Anastasija se nakon rođenja Veljkovog sina Željka neprestano oglašavala na mrežama objavljujući slike i snimke svog malenog bratanca, a nakon udaje za fudbalera Nemanju Gudelja i selidbe u Sevilju, odnos između brata i sestre se nije promenio.

Veljko je istakao da je njegov zet Gudelj legenda, te otkrio kako se oseća po pitanju sestrinog napuštanja porodične kuće i preseljenja u Španiju.

Foto: Instagram.com/ac3isb4ck

Veljko i Bogdana Ražnatović

 

Čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno – rekao je Veljko nedavno.

Ceca je jednom prilikom rekla da je Veljko izjavio da njegova sestra Anastasija živi bolje od svih njih.

Foto: ST/V. LUKIĆ, Youtube printscreen/paparazzo lov

Ceca Ražnatović

 

 - Rekao je Veljko: U ovoj kući i od nas Ražnatovića jedino Anastasija zna da ga živi. Mi ništa. Ti trčiš samo na koncerte, obaveze, ja treniram šest puta dnevno, a ona s destinacije na destinaciju. Pa odradi koncert, pa opet na neku destinaciju.

Inače, Veljko i njegova supruga Bogdana Ražnatović nedavno su bili u žiži javnosti zbog toga što su pokazali da su sina upisali u vrtić van Beograda. Veljko je okačio fotografije sina na kojima se vidi kako se igra u vrtiću u Titelu, a mnogi su pozdravili to što žele da im naslednik bude daleko od gradske vreme i gužve.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading