PORODICE RAŽNATOVIĆ I GUDELJ NAPOKON ZAJEDNO! Veljko i Bogdana posetili Anastasiju i Nemanju, procurila emotivna fotografija!

Autor:

Zabava

07.09.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko se baškari sa Bogdanom u Sevilji, tu su i Anastasija i Nemanja.

PORODICE RAŽNATOVIĆ I GUDELJ NAPOKON ZAJEDNO! Veljko i Bogdana posetili Anastasiju i Nemanju, procurila emotivna fotografija!

Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana nedavno su otputovali u Sevilju kako bi posetili Veljkovu sestru Anastasiju Ražnatović i njenog supruga Nemanju Gudelja. Porodični odmor je bio povod za zajedničko provođenje vremena na popularnoj plaži u Sevilji, gde su se svi četvoro fotografisali nasmejani. Veljko je podelio fotografiju na kojoj su svi članovi porodice uživali, a zatim je objavio sliku sa svojom suprugom Bogdanom, koja je nosila crni bikini i suknju za plažu, dok ju je Veljko ljubio u vrat. Ovaj porodični izlet definitivno je očarao i oduševio njihove pratioce na društvenim mrežama.

Anastasija Ražnatović, mlada muzička zvezda, poslednjih godina privlači pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i ljubavnim životom. Naime, Anastasija je pre dve godine uplovila u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, koji živi i igra fudbal u Sevilji. Ova ljubavna priča dovela ju je do preseljenja u Španiju, gde su njih dvoje nedavno zakoračili u brak. Njihova romantična veza i život u Sevilji privukli su pažnju mnogih, te su postali omiljeni par kako među ljubiteljima estrade, tako i među sportskim navijačima.

Veljko i Bogdana imaju trojicu sinova, a njihov najstariji naslednik, Željko, već je imao priliku da poseti svoju tetku Anastasiju u Španiji. Iako je Veljko ranije izjavio da nema nameru da je poseti, veoma je lepo videti podršku koju pružaju jedno drugom, kao i spremnost da se prilagode novim životnim okolnostima.

- Ne planiram da je posetim. Nije da nešto postoji, nego ja stvarno mrzim da putujem, mrzim avion, mrzim aerodrom. Ako idemo negde na odmor, da me nateraju, ići ćemo zajedno, ali radije ću da sačekam Anastasiju da dođe nego da ja idem tamo - rekao je Veljko tada za 24sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading