JEREMIĆEVA IZVELA DRAGANA U PROVOD! Estrada se sjatila na otvaranju "The Pijaca 2" (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već poznato mesto u prestonici dobio je svoju dopunu u vidu novog restorana na novoj lokaciji, Bežanijskoj kosi

JEREMIĆEVA IZVELA DRAGANA U PROVOD! Estrada se sjatila na otvaranju "The Pijaca 2" (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sam krem srpske estrade okupio se na otvaranju novog, a opet svima poznatog i dragog restorana "The pijaca 2"!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Luksuzni restoran na Zvezdari pored Cvetkove pijace "The Pijaca", koji nudi najlepši doživljaj u konzumiranju autentične italijanske hrane, kao i hrane iz svih delova sveta, dobio je svoju dopunu u vidu novog restorana na Bežanijskoj kosi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Svečanom otvaranju novog mesta na Bežanijskoj kosi prisustvovale su brojne poznate ličnosti poput Jovane Jeremić, Dragana Stankovića, direktora Srpskog telegrafa Saše Milovanovića sa suprugom, pevačice Katarine Grujić i Marka Gobeljića, manekenke Ivane Korab, Anđela Rankovića, Milene Ćeranić ali i mnogi drugi, koji su uživali u ambijentu i prijatnoj atmosferi.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Jovana Jeremić je neko ko ne izlazi često, a nigde ne ide bez svoje jače polovine.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Za ovu priliku Jovana je odabrala atraktivnu kratku srebrnu haljinu s dubokim dekolteom i visoke potpetice, dok je Dragan obukao belu košulju i teget pantalone.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Tokom događaja par je bio izuzetno raspoložen i otvoreno pokazivao emocije. Bilo je očigledno koliko Dragan vodi računa o Jovani, stalno ju je držao za ruku i brinuo se da bude u njegovom vidnom polju, što je dodatno naglasilo njihovu bliskost i posvećenost jedno drugom. Njih dvoje su izašli u provod, a društvo su im pravile voditeljkine kolege, među njima Saša Milovanović sa suprugom. Voditeljka je bila raspoložena iako nije konzumirala alkohol već čaj.

- Večeras mirišem kao Šeherezada, posle mene sve u vodu pada, drug mi je s Bliskog istoka doneo parfeme koji su predivni. Poslednjih dana učim diplomatski engleski i spremam se za odlazak u Ameriku, odakle ću izveštavati o izborima. Strogo se držim saveta nutricionista, videli ste da pijem čaj, a rado bih popila proseko - rekla je voditeljka.

Inače, Jovana već neko vreme uživa u vezi s Draganom Stankovićem, uspešnim biznismenom i vlasnikom lanca pekara, koji je od nje stariji 15 godina. Njih dvoje su postali veoma bliski, a njihova veza se razvila do te mere da sada zajedno žive i to u vili koju je biznismen napravio za voditeljku, a ona je nazvala Vila Jovana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading