PRVO POJAVLJIVANJE GOGE SEKULIĆ NAKON STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE! Povređena pevačica ni sada ne može da se oporavi od ŠOKA!

Autor:

Zabava

08.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goga Sekulić se pojavila u "Jutarnjem programu", pa otkrila sve detalje udesa.

PRVO POJAVLJIVANJE GOGE SEKULIĆ NAKON STRAVIČNE SAOBRAĆAJKE! Povređena pevačica ni sada ne može da se oporavi od ŠOKA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Goga Sekulić doživela je saobraćajnu nesreću 02.09. na beogradskoj opštini Zvezdara, kada ju je udario automobil. Nesreća se dogodila oko 9.30 h na raskrsnici ulica Pop Stojanove i Žičke, gde je Goga bila pešak na pešačkom prelazu. 

Svedoci su izjavili da je Goga Sekulić bila svesna i komunikativna nakon nesreće, ali je ipak hitno prevezena u Urgentni centar radi daljih medicinskih pregleda i procene povreda. Pevačica je danas gostovala u "Jutarnjem programu" kod Jovane Jeremić, gde se pojavila sa kragnom na vratu i progovorila o tom stravičnom događaju, od kog ne može da se oporavi ni dan-danas:

- Ljudi, nije ni slutio na taj događaj, taj šok koji sam ja doživela... Postoji i snimak kako čovek naleće na mene. Dobro sam prošla. Udario me dostavljač kod nas u kraju - priznala je Goga Sekulić u emisiji.

Podsetimo, Goga Sekulić je tada zadržana u Urgentnom centru, a očevidac je do detalja opisao šta se dogodilo na pešačkom prelazu:

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula “bum”. Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - govori očevidac za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading