BAJAGA IMAO UDES NAKON BORINE SAHRANE: Stravična scena u Čačku!

Autor:

Zabava

07.09.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljene sve informacije o udesu Bajage.

BAJAGA IMAO UDES NAKON BORINE SAHRANE: Stravična scena u Čačku!

Foto: ATA Images

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga doživeo je saobraćajnu nezgodu nakon povratka sa sahrane svog kolege Bore Đorđevića. Naime, Bajaga se vraćao putem ka Beogradu kada se nezgoda dogodila na izlazu iz Čačka.

Bajaga je bio smešten na zadnjem sedištu svog automobila kada je drugi automobil udario u njih. Srećom, nije bilo povređenih, a na lice mesta su odmah pritekli u pomoć Milan Đurđević iz benda "Neverne bebe" i Miša Mijatović. Osim njih, na mestu nezgode se brzo pojavila i policija kako bi utvrdila okolnosti i sprovele neophodne procedure.

Foto: Republika

Sahrna Bore Čorbe

 


Ova nezgoda se dogodila neposredno nakon Bajagine posete sahrani Bore Đorđevića, frontmena grupe "Riblja čorba", čime je cela situacija dobila dodatnu emotivnu težinu.

Iako je nezgoda mogla da ima ozbiljnije posledice, srećom je prošla bez povređenih, i Bajaga i ostali učesnici nezgode su prošli sa manjim materijalnim štetama i priličnim uzbuđenjem.

Foto: www.youtobe.com/ Bajaga i Instruktori, ATA Images/Antonio Ahel

Bajaga imao udes nakon sahrane Bore Čorbe

 


Očekuje se da će Bajaga nastaviti sa svojim profesionalnim angažmanima nakon ovog neprijatnog događaja, dok će se javnost sigurno interesovati za detalje same nezgode i kako se muzičar oseća nakon svega.

Inače, tokom Borina sahrane, Bajagi se slošilo, nakon čega je seo na zemlju, te su mu ljudi prišli da mu daju vode kako bi se osvežio. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading