SESTRA BORE ČORBE NIJE MOGLA NA SAHRANU! Morala odmah da se oglasi preko društvenih mreža! Mnogima naterala objava suze na oči!

Autor:

Zabava

07.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na gradskom groblju, ispred kapele, stajao je sanduk sa telom Bore Đorđevića, preko kojeg je bio postavljen veliki venac.

SESTRA BORE ČORBE NIJE MOGLA NA SAHRANU! Morala odmah da se oglasi preko društvenih mreža! Mnogima naterala objava suze na oči!

Foto: ST/Dragan Kadić, Nemanja Pančić, Republika

Pevačica Biljana Krstić nije mogla da prisustvuje komemoraciji i sahrani svog brata Bore Đorđevića, ali je nekoliko sati nakon završenog događaja posvetila emotivnu objavu na društvenim mrežama. Poznata po nadimku "Miliša" koji datira još iz perioda grupe "Suncokret", Biljana je podelila staru crno-belu fotografiju svog brata iz mladosti, uz jednostavan, ali dirljiv opis: "Suncokret. Miliša". Ova gesta izazvala je duboke emocije među fanovima i pružila intiman uvid u njihov odnos.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bora Čorba

 

Na gradskom groblju, ispred kapele, stajao je sanduk sa telom Bore Đorđevića, preko kojeg je bio postavljen veliki venac. Ovaj venac, simbolizujući poslednji pozdrav, bio je delo porodice Đorđević - supruge Dubravke, sina Borisa, i ćerke Tamare. Pored porodičnog venca, stajao je još jedan upečatljiv simbol - venac u obliku dve ukrštene gitare, poslat od strane gradske opštine Čačka, ispunjavajući tako jednu od Borinih poslednjih želja.

Foto: ATA Images

Biljana Krstić

Ovaj emotivni događaj na groblju bio je prilika za intimno i dirljivo oproštajno ritualno, koji je istakao važnost muzike i umetnosti u životu pokojnog muzičara.

Iako je Biljana Krstić bila sprečena da prisustvuje sahrani svog brata Bore Đorđevića, njen emotivni gest na društvenim mrežama, kao i simbolični venčići na sahrani, predstavljaju duboko lični i simbolični način opraštanja od voljenog brata i muzičara. Ovi detalji izdvajaju se kao intimni trenuci u javnom oproštaju od Bore Đorđevića, naglašavajući duboku emotivnu vezu koja je postojala između članova porodice i pokojnog muzičara.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading