UKI Q PROGOVORILA O RASKIDU SA LUKSOM: Poseduje snimak koji može da ga UNIŠTI, evo šta joj je radio na JAVNOM MESTU! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uki Q bez dlake na jeziku progovorila je o pravim razlozima raskida sa Lukom Bojovićem, poznatijim kao Luks.

UKI Q PROGOVORILA O RASKIDU SA LUKSOM: Poseduje snimak koji može da ga UNIŠTI, evo šta joj je radio na JAVNOM MESTU! (FOTO)

Foto: ATA Images

Uki Q i Lux

Tiktokerka Una Kablar poznatija kao Uki Q nedavno je u jednoj emisiji prvi put progovorila o razlozima raskida sa Lukom Bojovićem, poznatiji na društvenim mrežama kao Luks.

Iako su im svi predviđali da će dugo trajati, nedavno je došlo do raskida, ali kako je Una tada istakla ostali su u dobrim odnosima. Međutim, kako je vreme prolazilo, Una i Luka su naglo prekinuli svaki kontakt, a ona je sada otkrila da je razlog toga što ju je maltretirao na javnom mestu, te da poseduje snimak koji je dobila pre dva meseca na telefon čitavog incidenta. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Uki Q

 

- Je l' bi se pomirila sa bivšim? - upitala je voditeljka. 

- Nisam ja za to da se miri sa bivšima, nisam baš neki pobornik toga...  - prokomentaisala je Una. 

- Dakle, između tebe i Luksa je definitivno kraj? - glasilo je naredno pitanje. 

- Da, da... Nakon raskida smo ostali dobri, a onda je on napravio veliko sr*nje, nakon čega je umro za mene. Možda je licemerno što sam prećutala i što mu na neki način čuvak ugled koji gradi na društvenim mrežama. Ali preko takvih stvari, da kažem nasilja se ne prelazi. Dobro je da nema zabranu prilaska, na tome smo sada - rekla je Uki u jednoj emisiji, pa dodala:

Foto: ATA Images

Uki Q i Luka Bojović raskinuli

 

- To se desilo na javnom mestu, meni je bilo fascinantno kako niko niej snimio, a pre dva meseca mi je jedna devojka poslala snimak toga i napisala: ,,Ako ti ikada bude trebao snimak", a bio je poddejstvom alkohola... On je prošao kroz ceo pakao sa mojom sestrom i nakon toga je baš umro za mene. Baš imam osećaj da nikada nisam upoznala tu osobu, veliko razočarenje! Mi smo raskinuli početkom ove godine i ostali smo okej, to se desilo negde u aprilu ja mislim, to je poslednji put da me je čuo i video. Blokirala sam ga u svakom smislu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading