MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavljen PRIVATNI VIDEO sa kamere, OVO je JEDINA ISTINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković rešio je da odgonetne misteriju!

MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavljen PRIVATNI VIDEO sa kamere, OVO je JEDINA ISTINA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Prošle noći, beogradski klub je bio poprište spektakularnog nastupa dva poznata estradna imena - Anabele Atijas i Gagija Đoganija. Njihovom nastupu prisustvovao je i Marko Miljković, suprug Anabeline ćerke, koji je svojim prisustvom i aktivnostima na društvenim mrežama dodatno uzbudio javnost.

Poznato je da su Anabela i Gagi imali turbulentan odnos u prošlosti, ali su uspeli da prevaziđu sve nesuglasice i pronađu zajednički jezik, što je oduševilo mnoge njihove fanove. Njihov nastup u klubu bio je prava poslastica za ljubitelje njihove muzike i performansa, a atmosfera je bila na vrhuncu tokom čitave večeri.


Marko Miljković, koji je inače poznat po svojoj podršci porodici, nije propustio priliku da zabeleži deliće ovog nezaboravnog događaja. Snimio je Instagram video Anabelinog i Gagijevog nastupa i podelio ga sa svojim pratiocima, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Mnogi su bili oduševljeni što su Anabela i Gagi uspeli da prevaziđu sve nesuglasice i ponovo nastupe zajedno, što je zaista bio poseban trenutak za sve prisutne.

Ovaj događaj je još jednom potvrdio da porodične veze i emocije prevazilaze sve prepreke, te da je zajedništvo i podrška ključ uspeha u svakoj porodici. Marko Miljković je svojom gestom pokazao koliko ceni umetnički rad Anabele i Gagija, ali i koliko mu znače njihove lične i umetničke pobede.

Uzbuđenje i radost zbog ovog događaja su i dalje prisutni među fanovima, a mnogi se nadaju da će ovo biti samo jedan u nizu zajedničkih nastupa Anabele i Gagija, koji će ih ponovo okupiti na sceni i uveseliti njihove vernike širom regiona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading