DRAMATIČNE SCENE PRED ISPRAĆAJ BORE ĐORĐEVIĆA! Porodica stigla na mesto gde će biti sahranjen, usledili BOLNI JECAJI!

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

07.09.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokera ispraćaju na večni počinak uz njegov hit "Pogledaj dom svoj, anđele!"

DRAMATIČNE SCENE PRED ISPRAĆAJ BORE ĐORĐEVIĆA! Porodica stigla na mesto gde će biti sahranjen, usledili BOLNI JECAJI!

Foto: Republika

Danas je u Kulturnom centru grada Čačka počelo opelo legendarnom pevaču Bori Đorđeviću, koji je preminuo 4. septembra u 72. godini. Komemorativni skup okupio je članove porodice, prijatelje, kolege i obožavaoce koji su došli da odaju počast velikom umetniku. Đorđević je preminuo u KBC Ljubljana gde je godinama živeo, a danas će biti sahranjen u rodnom Čačku, ispunjavajući tako svoju poslednju želju.

Nakon što je tužna povorka ispratila rokera do mesta gde će biti sahranjen, porodica, prijatelji i kolege okupili su se oko kovčega, kako bi uputili poslednji pozdrav legendarnom Bori Đorđeviću.

 

Preko sanduka dominirao je venac sa ukrštenim gitarama, ispunjavajući poslednju želju legendarne ličnosti. Dubravka, vidno potresena, nije skrivala suze ni iza tamnih naočara, dok su je sin i ćerka podržavali tokom celog događaja. Crkveni hor je ispratio rokera uz njegov hit "Pogledaj dom svoj, anđele".

Borisav Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, rođen je u Čačku 1. novembra 1952. godine. Bio je glavni vokal i tekstopisac kultne rok grupe Riblja čorba, ali je prethodno stekao popularnost kao član muzičkih grupa "Suncokret" i "Rani mraz". Bora Čorba je ostavio neizbrisiv trag na rok sceni, bio je omiljen među fanovima i ostavio je dubok pečat kao javna ličnost.


Oproštaj od Bore Đorđevića predstavlja kraj jedne ere u srpskoj muzici, ali njegova dela i muzika će zauvek ostati kao deo nasleđa koje je ostavio generacijama ljubitelja rok muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading