POČELO OPELO BORI ĐORĐEVIĆU, ZAPEVAO CRKVENI HOR! Emotivni oproštaj od velikana! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

07.09.2024

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj građana okupio se na groblju.

Na Gradskom groblju u Čačku okupila se brojna porodica, prijatelji i obožavaoci kako bi odali poslednju počast poznatom muzičaru, Bori Đorđeviću. Među prisutnima su se našli članovi benda "Riblja čorba", kao i poznate javne ličnosti poput Đorđa Davida, Bajage, Ere Ojdanića i mnogih drugih. Veliki broj građana takođe je došao da izrazi saučešće porodici.

Krenulo je opelo pokojnom muzičaru, a crkveni hor je zapevao na groblju, zajedno sa sveštenicima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Nemanja Pančić, Republika

 

 

Pre same sahrane, održana je komemoracija u Kulturnom centru, gde su se okupili članovi porodice, kolege i prijatelji. Pored članova "Riblje čorbe", prisustvovali su i Predrag Peca Popović, Žika Jelić, Daša iz "Legendi", Dejan Petrović, Nikola Selaković, Prvoslav Prle Savić, gradonačelnik Čačka Milun Todorović, Vlado Georgijev, otac Gerasim, Miroslav Ilić, harmonikaš Miša Mijatović, Milan Đurđević iz "Nevernih beba" i Goran Šepa Gale iz "Kerbera".

Tokom komemoracije, govore su održali kolege iz "Riblje čorbe", gradonačelnik Čačka, Miroslav Ilić, Nikola Selaković, Daša iz "Legendi". Nikola Zorić je najavio da će novi album benda "Riblja čorba" biti premijerno predstavljen za Borin rođendan - 1. novembra. Ministar kulture, Nikola Selaković, se u ime predsednika Aleksandra Vučića oprostio od muzičara, ističući njegovu veličinu i doprinos kulturi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading