BOL RASTRGAO MIROSLAVA ILIĆA U DELOVE: Održao NAJPOTRESNIJI GOVOR, pa otkrio sve o Bori Čorbi - OVE detalje javnost nije znala! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

07.09.2024

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Ilić nikad emotivniji!

Danas, u rodnom gradu Čačku, održava se sahrana legendarnog rokera Bore Čorbe, poznatijeg kao Bora Đorđević. Čitav grad se oprašta od jednog od najznačajnijih muzičara na ovim prostorima, čiji je životni put počeo upravo u Čačku. Bora je u više navrata isticao želju da bude sahranjen baš u svom rodnom gradu, a ta želja se sada ostvaruje na Gradskom groblju.

Tokom komemoraciji na binu je stigao Miroslav Ilić, pevač narodne muzike, koji je održao potresan govor. Naime, on se prisetio gimnazijskih dana koje je proveo sa Borom, a sve vreme mu je drhtao glas. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miroslav Ilić na komemoraciji Bori Čorbi

 

- Iskreno saučešće porodice. Bila je velika privilegija podeliti sa tobom sve ove godine, zlatno doba muzike, da zajedno delimo sve, ti na svom frontu, ja na mom bio si najbolji i najveći od svih, svi ostali mogu da ti pljunu pod prozor, bili smo drugari iz gimnazijskih dana. Zamoli svog anđela da pogleda dole i neka ti je večna slava - rekao je Miroslav Ilić. 

U Domu kulture u Čačku okupljaju se porodica, prijatelji i poštovaoci dela i lika Bore Čorbe kako bi odali poslednju počast preminulom rokeru. Među prvima koji su stigli na komemoraciju su Zoran Dašić Daša iz grupe "Legendi", Dragi Jelić, harmonikaš Miša Mijatović, Milan Đurđević iz "Nevernih beba" i brojni drugi prijatelji i saradnici.

Bora Čorba je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni, kako svojim stvaralaštvom sa "Ribljom Čorbom", tako i solo karijerom. Njegove pesme su obeležile generacije, a njegov neponovljiv glas i tekstovi i danas žive i inspirišu ljude širom regiona.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading