ĆERKA BORE ČORBE SE SLOMILA: Bolni jauci ozdvanjaju na komemoraciji, TUGA je razara! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.09.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Bore Đorđevića ne može da se pomiri sa istinom!

ĆERKA BORE ČORBE SE SLOMILA: Bolni jauci ozdvanjaju na komemoraciji, TUGA je razara! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Danas, u rodnom gradu Čačku, održava se sahrana legendarnog rokera Bore Čorbe, poznatijeg kao Bora Đorđević. Čitav grad se oprašta od jednog od najznačajnijih muzičara na ovim prostorima, čiji je životni put počeo upravo u Čačku. Bora je u više navrata isticao želju da bude sahranjen baš u svom rodnom gradu, a ta želja se sada ostvaruje na Gradskom groblju.


U Domu kulture u Čačku okupljaju se porodica, prijatelji i poštovaoci dela i lika Bore Čorbe kako bi odali poslednju počast preminulom rokeru. Među prvima koji su stigli na komemoraciju su Zoran Dašić Daša iz grupe "Legendi", Dragi Jelić, harmonikaš Miša Mijatović, Milan Đurđević iz "Nevernih beba" i brojni drugi prijatelji i saradnici.

Borina supruga, ćerka i sin sede u prvom redu i primaju saučešća, dok se na video bimu vrti serija slika koje prikazuju uspomene na proslavljenog rokera. Atmosfera je ispunjena tugom, ali i sećanjima na nezaboravne trenutke provedene uz Bora Čorbu i njegovu muziku.

Bora Čorba je ostavio neizbrisiv trag na muzičkoj sceni, kako svojim stvaralaštvom sa "Ribljom Čorbom", tako i solo karijerom. Njegove pesme su obeležile generacije, a njegov neponovljiv glas i tekstovi i danas žive i inspirišu ljude širom regiona.

Iako je Bora Čorba bio poznat po svojim muzičkim uspesima, bio je jednako poznat i po svojim kontroverznim izjavama i stavovima. Njegova otvorenost i hrabrost da iznese svoje mišljenje naišla je na različite reakcije, ali je svakako doprinela njegovom statusu ikone rok scene.

Bora Čorba je ostavio neizbrisiv trag u muzici, ali i u srcima obožavalaca. Njegova autentičnost, energija i harizma će zauvek ostati kao deo muzičke istorije. Sahrana će biti prilika da se oproste od velikog umetnika, ali će njegovo nasleđe živeti kroz njegovu muziku i sećanja koja je ostavio za sobom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading