OBJAVLJENO POTRESNO PISMO O POKOJNOM BORI ĐORĐEVIĆU! Ovo je poslednji pozdrav - reči kidaju dušu!

Autor:

Zabava

07.09.2024

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna ispovest glumca i reditelja o prijateljstvu sa Borom Đorđevićem.

OBJAVLJENO POTRESNO PISMO O POKOJNOM BORI ĐORĐEVIĆU! Ovo je poslednji pozdrav - reči kidaju dušu!

Foto: E-stock, Shutterstock

Danas će se, sa početkom od 14:30 časova, održati sahrana legendarnog rokera Bore Đorđevića u Čačku. Ova tužna ceremonija okupiće prijatelje, kolege i poštovaoce njegovog lika i dela, koji su se danima opraštali od proslavljenog muzičara.

Glumac i reditelj Radoš Bajić, koji je bio veoma potresen vestima o smrti Bore Čorbe, sinoć je podelio dirljive reči o njihovom prijateljstvu na svom Instagram profilu. Objavio je zajedničku fotografiju sa Bora Đorđevićem, ističući da je njihovo prijateljstvo bilo mnogo više od običnog poznanstva. Bajić je istakao da je cenio i poštovao genijalnog pesnika i muzičara, čija je ispevana poezija obožavana od miliona ljudi, među kojima se i on sam nalazi. Posebno je naglasio duboko poštovanje i ljubav koju su delili, ističući moguću povezanost zbog iste reke na kojoj su obojica naučili da plivaju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Radoš Bajić

 

- Poslednji pozdrav pesniku. Mnogo više od poznanstva, znao sam, cenio i poštovao genijalnog pesnika, muzičara, protagonistu sopstvenih stihova, slavodobitnika života i tragičara koji je video dublje i dalje - veličanstvenog Boru Đorđevića… Slagao bih da kažem da sam roker, ali njegovu ispevanu poeziju koju je izvodio sa svojom i našom neprevaziđenom “RIBLJOM ČORBOM” obožavao sam poput miliona drugih - od kojih se ni po čemu ne razlikujem. Sem po fotografiji za koju nisam ni znao da postoji. Koja dovoljno govori koliko smo se Bora i ja uzajamno poštovali i voleli… Moguće zbog iste reke na kojoj smo naučili da plivamo? Zbog Morave koja nam kroz žile teče? Koja iako je Zapadna, kako joj se ćefne, plovi bas kao i naši životi do uvira - na sve četiri strane sveta… Počivaj u miru Boro moj dobri, pesnice, legendo… - napisao je Radoš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading