HITNA ODLUKA O SAHRANI BORE ĐORĐEVIĆA ĆE VAS NAJEŽITI! Grobljem će odzvanjati ove reči, a ONI pevaju na poslednjem ispraćaju slavnog rokera!

Autor:

Zabava

07.09.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Čorba će biti sahranjen uz svoj najveći hit!

HITNA ODLUKA O SAHRANI BORE ĐORĐEVIĆA ĆE VAS NAJEŽITI! Grobljem će odzvanjati ove reči, a ONI pevaju na poslednjem ispraćaju slavnog rokera!

Foto: Republika, E-Stock

Danas, u Čačku, održava se komemoracija i sahrana legendarnog frontmena grupe Riblja Čorba, Bore Đorđevića, koji je preminuo u 72. godini. Komemoracija će se održati u Kulturnom centru Čačak, a nakon toga će biti organizovano primanje saučešća u kapeli na Gradskom groblju. Sahrana je zakazana za 14.30 časova, gde će se porodica, prijatelji i obožavaoci poslednji put oprostiti od ovog muzičkog velikana.

Otkriveno je da će hor čačanske gimnazije pevati na sahrani Bori u čast, a pesma "Pogledaj dom svoj, anđele" će se čuti danas, kako prenosi Alo! Ovo je gest poštovanja prema muzičkom nasleđu koje je Bora ostavio iza sebe, pokazujući koliki uticaj je imao na lokalnu zajednicu i mlade ljude.

Republika

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

Pre tri godine, Bora je razmišljao o mestu gde će biti sahranjen i sa prijateljem je posetio čačansko groblje radi tog razloga. Izabrao je mesto sa leve strane do parkinga, ostavljajući amanet prijatelju da ga sahrani u Čačku, gradu koji je voleo iznad svega. Ova emotivna priča naglašava koliko je Bora bio posvećen svom gradu i koliko je bio blizak sa svojim prijateljima.

Slavni roker Bora Čorba će zauvek ostati upamćen kao simbol jugoslovenskog rokenrola, a njegov povratak u Čačak predstavlja kraj jedne velike životne priče, ali i početak večnog odmora u rodnom kraju. Njegova muzika će živeti zauvek, a sećanje na njega će ostati neizbrisivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading