OVOME SE NA SVOJ ROĐENDAN NIJE NADALA! Ani Bekuti se JAVNO OBRATILO AFRIČKO PLEME - pogledajte šta su uradili! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovime zaista može retko koji naš muzičar da se pohvali!

OVOME SE NA SVOJ ROĐENDAN NIJE NADALA! Ani Bekuti se JAVNO OBRATILO AFRIČKO PLEME - pogledajte šta su uradili! (FOTO)

Foto: instagram/senoritamilica

Folk zvezda Ana Bekuta proslavila je svoj 65. rođendan glamuroznim slavljem koje je organizovala na jednom od beogradskih splavova. U elegantnoj crnoj haljini, Ana je blistala od sreće, ne skidajući osmeh sa lica tokom cele večeri, okružena članovima porodice i brojnim prijateljima.

Među prvima koji su joj čestitali bili su njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović. Ana je uživala u njihovom društvu, kao i u prisustvu svih dragih ljudi koji su došli da proslave njen poseban dan.

Čestitke su stizale sa svih strana, kako lično, tako i putem društvenih mreža. Ono što je Anu posebno razveselilo bila je neobična čestitka iz jednog afričkog plemena, gde su članovi plemena poslali čestitku držeći njenu sliku u rukama. Ovaj simpatičan gest je bio pun topline i originalnosti, dodatno ulepšavši njen rođendan.

Foto: instagram.com/anabekuta1

Čestitka

Dirnuta brojnim čestitkama i gestovima, Ana je putem društvenih mreža izrazila duboku zahvalnost svima koji su joj uputili lepe želje. Njen emotivni odgovor na čestitke dodatno je oduševio njene fanove, pokazujući koliko joj znači podrška i ljubav koju dobija od svoje publike.

Ovaj događaj još jednom je potvrdio koliko je Ana Bekuta omiljena među publikom, ne samo zbog svoje muzike već i zbog svoje tople ličnosti koja je osvojila srca mnogih. Njen rođendan bio je prilika da se pokaže koliko je voljena i da se proslavi veliki jubilej u društvu najbližih, kao i da se oseti podrška i ljubav njenih fanova iz svih krajeva sveta, uključujući i onu dirljivu plemensku čestitku koja ju je posebno ganula.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading