ZA SINOM, BRATOM I MAJKOM JOŠ UVEK SUZE LIJE! Komšije Nade Topčagić otkrile tužnu prošlost pevačice- POTRESNI DETALJI IZ NJENOG SELA!

Autor:

Zabava

06.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić: Između pesama i životnih tragedija!

ZA SINOM, BRATOM I MAJKOM JOŠ UVEK SUZE LIJE! Komšije Nade Topčagić otkrile tužnu prošlost pevačice- POTRESNI DETALJI IZ NJENOG SELA!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić

Nada Topčagić, iako poznata po veselim pesmama, kroz život je prošla kroz mnogo teških perioda. Njeno rodno selo Tarevci u Republici Srpskoj svedok je porodičnih tragedija. Nada je izgubila najmlađu sestru u izbeglištvu u Austriji, dok je njen sin doživeo tešku nesreću. Meštani sela se sećaju i tragične sudbine pevačicinog brata, koji je izgubio život tokom rata.

Nada Topčagić nerado govori o teškim životnim trenucima, ali njen zet otkriva detalje o životu porodice nakon rata.

- Njih su tri sestre, najmlađa sestra je umrla u izbeglištvu u Austriji. Njena ćerka je živela sa babom, sa Nadinom mamom. Ovde su živele njih dve. Ja sam otvorio račun, slao pare iz Nemačke, a oni su radili tu - kaže zet Nade Topčagić.

 

Pevačicina majka je živela u kamp prikolici nakon rata, a Nada je bila posvećena podršci svojoj porodici iz inostranstva. Selo Tarevci danas deluje pusto, a dom kulture u kom je Nada započela svoju pevačku karijeru svedoči o vremenu kada se iz njega dugo nije čula muzika.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić

- Ta familija je bila dobra, od brata sin je bio isto dobar pevač, bio je u kulturno-umetničkom društvu, tu je pevao, ali kada se zaratilo onda je tamo ubijen, baš na liniji gde je bio, od onih koji ga ne bi trebali ubiti. Znam ga dobro, on je dobar dečak bio. Bio je i dobar radnik, oni su imali poljoprivredno dobro, ali baš se sećam kada je ubijen... - odmahujući rukama ispričao je nedavno meštanin o tragediji koja je zadesila pevačicinu porodicu.

- Posle rata kada je mama njena došla, moja tašta, ona je bila tu jednu godinu u kamp kućici, jeste živela je, ali neko je dao izjavu kaže da je bila čitavo vreme tu u kamp kućici, a samo jednu godinu je tako bila. To je odavde bio neki trag pa se i Nada ljutila kaže: "Pa kako može tako da govori" - kaže Nadin zet za domaće medije.

Bolna tema: Nesreća pevačicinog sina

Jedan od najtežih momenata u životu Nade Topčagić bila je nesreća njenog sina. Pevačica je otkrila da je to bilo strašno iskustvo koje je gotovo dovelo do njenog sloma. Srećom, njen sin je preživeo, ali je ova tragedija ostavila dubok trag u životu cele porodice.

- Jao, šta da kažem, ne daj Bože nikom ono što sam ja doživela. Evo, sva se i danas naježim i suze mi krenu kada samo pomislim da sam mog Mikicu mogla da izgubim. Strašno je gledati da gubiš dete, a da si nemoćan. Strašno je kada znaš da je tvom detetu stalo srce, da je iskrvario i da ne znaš da li ćeš ga ujutru videti živog. Ne znam kako sam ostala normalna i kako sam uspela da to preživim. Da li mi verujete da bih se momentalno ubila da mi je sin iskrvario i umro? Ne bih čekala ni minuta više, odmah bih sebi presudila. To je bilo u mojoj glavi - ako nema Mikice, neće biti ni mene. Ali, eto, Bog nas je pogledao i hvala mu večno na tome - pričala je Nada, piše Blic.

Nada Topčagić je uspela da se izbori sa teškim životnim okolnostima i da nastavi svoju uspešnu karijeru. Njena priča o životnim izazovima i tragedijama svedoči o snazi i otpornosti ljudskog duha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading