ZAVIRITE U GALA SLAVLJE! Ana Bekuta za svoj rođendan okupila sam vrh domaće estrade - ko bi rekao da PUNI OVOLIKO GODINA?!

Autor:

Zabava

06.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo pogledajte njenu elegantnu haljinu!

ZAVIRITE U GALA SLAVLJE! Ana Bekuta za svoj rođendan okupila sam vrh domaće estrade - ko bi rekao da PUNI OVOLIKO GODINA?!

Foto: instagram/senoritamilica

Ana, Brena i Milica

Folk zvezda Ana Bekuta proslavila je svoj 65. rođendan na glamuroznom gala slavlju koje je organizovala na jednom od beogradskih splavova.

Okupivši članove porodice i brojne prijatelje, Ana je u elegantnoj crnoj haljini blistala od sreće, ne skidajući osmeh sa lica tokom čitave večeri.

Čestitke od koleginica i neobična čestitka iz plemena

Među prvima koji su joj čestitali na rođendanu bile su njene koleginice Lepa Brena i Milica Pavlović, a Ana je uživala u druženju sa njima i svim dragim ljudima koji su bili prisutni. Pored čestitki koje je primila lično, brojne čestitke stigle su i putem društvenih mreža. 

Emotivne reakcije i zahvalnost

Ana je bila dirnuta brojnim čestitkama i gestovima pa je putem društvenih mreža izrazila svoju zahvalnost svima koji su joj uputili lepe želje. Njen emotivni odgovor na čestitke dodatno je oduševio njene fanove, pokazujući koliko joj znače podrška i ljubav koju dobija od svoje publike.

Velika podrška i ljubav fanova

Ovaj događaj još jednom je potvrdio koliko je Ana Bekuta omiljena među publikom, kako zbog svoje muzike, tako i zbog svoje tople ličnosti koja je osvojila srca mnogih. Njen rođendan bio je prilika da se pokaže koliko je voljena i da se proslavi veliki jubilej u društvu najbližih, ali i da se oseti podrška i ljubav svojih fanova, kako sa estrade, tako i iz različitih krajeva sveta, poput plemenske čestitke koja ju je posebno ganula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading