GOGA SEKULIĆ POBEGLA IZ BOLNICE! Modra i u zavojima utekla od novinara - IMA BOLOVE I POD STRESOM JE!

Autor:

Zabava

02.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica jutros je doživela nezgodu kada je ispraćala dete u školu i upravo je puštena na kućno lečenje.

GOGA SEKULIĆ POBEGLA IZ BOLNICE! Modra i u zavojima utekla od novinara - IMA BOLOVE I POD STRESOM JE!

Foto: Ministarstvo zdravlja, Pink TV

Poznata pevačica Goga Sekulić jutros je doživela nezgodu dok je prelazila pešački prelaz, kada je automobil marke "folksvagen kedi" udario u nju. Incident se dogodio kada je vozač automobila, M. D. (41), vozio brže nego što je trebalo i udario Gogu dok je ona čekala da pređe ulicu. Ovo je rezultiralo njenim hitnim prevozom u Urgentni centar.

Gogina sestra Aleksandra potvrdila je da je pevačica svesna i da u momentu kada je hospitalizovana nema vidljivih znakova krvarenja. Prema njenim rečima, u toku su bile sveobuhvatne medicinske provere kako bi se utvrdilo da li je došlo do preloma ili drugih povreda. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće i prevezla Gogu u Urgentni centar, gde su njeni medicinski nalazi bili pod pažljivim nadzorom.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Goga Sekulić

Menadžer pevačice takođe je dao izjavu u kojoj je naveo da je Goga u stabilnom stanju. Prema njegovim rečima, pevačica je pretrpela nekoliko modrica, ali je celokupna situacija veoma potresla nju i njene najbliže.

Goga Sekulić se oglasila i lično, gde nam je podrobno opisala celu situaciju:

- Dobro sam, Bogu hvala. Uredno sam stajala na pešačkom prelazu, auta su stala i u momentu se sa većom brzinom pojavio dostavljač hrane, tačnije roštilja, koji me je bacio na pod. Hvala Bogu, nemam preloma ni krvarenja. Moraću na kontrole dalje i rehabilitaciju. Vozač je priznao krivicu na licu mesta i izvinjavao se. Policija i Hitna pomoć su brzo reagovali. U Urgentnom centru tim lekara i medicinskih radnika su bili brzi i profesioni za sve pacijente, hvala im - rekla nam je pevačica.

Pevačica je pštena da se rehabilituje dalje u kućnim uslovima, a da li će zbog incidenta napraviti malu pauzu u poslu, za sada nije poznato.

Ekipa portala Republika čekala je pevačicu na licu mesta, ali se pevačica nije pojavila. Prema svedočenju domaćih medija, pobegla je od novinarskih ekipa tako što je izašla na drugi ulaz.

- Goga je pod stresom, izašla je iz bolnice na drugi izlaz. Zamotana je cela, nije htela da se slika. Ima bolove - rekao je Gogin menadžer Nenad za Blic.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading