"GOGA JE VODILA SINČIĆA U ŠKOLU KADA JE AUTO UDARIO!" Stigle najnovije informacije iz bolnice "BRINE SE..."

Autor:

Zabava

02.09.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je danas, dok je vodila dete kroz grad povodom prvog dana škole, imala saobraćajku.

"GOGA JE VODILA SINČIĆA U ŠKOLU KADA JE AUTO UDARIO!" Stigle najnovije informacije iz bolnice "BRINE SE..."

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

Poznata pevačica Goga Sekulić jutros je doživela nezgodu na pešačkom prelazu kada je na nju naleteo automobil marke "folksvagen kedi". Vozač M. D. (41) je pod većom brzinom udario Gogu dok je ona uredno čekala da pređe ulicu, što je rezultiralo njenim prevozom u Urgentni centar.

Gogina sestra Aleksandra je potvrdila da je pevačica svesna i bez krvarenja, te da se trenutno vrše kontrola i pretrage celog tela kako bi se utvrdilo da li su prisutni eventualni prelomi. Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla Gogu u Urgentni centar gde se sada prate njeni medicinski nalazi.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Goga Seklulić

Aleksandra Sekulić je istakla da je Goga čekala da pređe ulicu, te da je vozač koji je razvozio roštilj niotkuda naleteo na nju pod većom brzinom. Zanimljivo je da postoji dosta svedoka koji su bili prisutni u trenutku nezgode, a vozač je priznao krivicu za incident.

Kako prenose domaći mediji, Goga će tamo ostati na opservaciji još sigurno nekoliko sati iako nema veće povrede, ali njen menadžer kaže da se jako potresla.

- Dosad sam bio u Urgentnom sa njom. Goga nema krvarenja i prelome, svi organi su joj u redu i svesna je. Udario ju je u levu butinu, tu ima modrice. Jako se potresla, danas je odvela sina u školu i onda se ovo desilo... Uz nju je sestra koja je došla iz Švajcarske, a njen otac će otići po malog. Brine se... - rekao je njen. menadžer za Informer i dodao:

- Neće tužiti dostavljača, stao je, pomogao joj je i on se potresao i to do te mere da se rasplakao. Hitna pomoć je brzo došla i odveli su je. Srećom, nije ništa ozbiljno, ali mora da bude na opservaciji nekoliko sati, za svaki slučaj - reko je on za informer.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading