"BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!" Goga Sekulić nam otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE!

Autor: M. I/M. Đ

Zabava

02.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivno za Republiku progovorila o svim pojedinostima današljeg incidenta.

"BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!" Goga Sekulić nam otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Poznata pevačica Goga Sekulić jutros je doživela nezgodu dok je prelazila pešački prelaz, kada je automobil marke "folksvagen kedi" udario u nju. Incident se dogodio kada je vozač automobila, M. D. (41), vozio brže nego što je trebalo i udario Gogu dok je ona čekala da pređe ulicu i vodila sina u školu. Ovo je rezultiralo njenim hitnim prevozom u Urgentni centar.

Gogina sestra Aleksandra potvrdila je da je pevačica svesna i da u momentu kada je hospitalizovana nema vidljivih znakova krvarenja. Prema njenim rečima, u toku su bile sveobuhvatne medicinske provere kako bi se utvrdilo da li je došlo do preloma ili drugih povreda. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće i prevezla Gogu u Urgentni centar, gde su njeni medicinski nalazi bili pod pažljivim nadzorom.

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Seklulić

Menadžer pevačice takođe je dao izjavu u kojoj je naveo da je Goga u stabilnom stanju. Prema njegovim rečima, pevačica je pretrpela nekoliko modrica, ali je celokupna situacija veoma potresla nju i njene najbliže.

Sada se Goga oglasila za Republiku, te otkrila sve detalje iz bolnice. Njeno saopštenje, prenosimo u celosti.

- Dobro sam, Bogu hvala. Uredno sam stajala na pešačkom prelazu, auta su stala i u momentu se sa većom brzinom pojavio dostavljač hrane, tačnije roštilja, koji me je bacio na pod. Hvala Bogu, nemam preloma ni krvarenja. Moraću na kontrole dalje i rehabilitaciju. Vozač je priznao krivicu na licu mesta i izvinjavao se. Policija i Hitna pomoć su brzo reagovali. U Urgentnom centru tim lekara i medicinskih radnika su bili brzi i profesioni za sve pacijente, hvala im - rekla nam je upravo pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading