GOGA SEKULIĆ PUŠTENA IZ BOLNICE SA KRAGNOM! Pevačica otkrila kako se sada oseća, zavoji još uvek ne sme da skida!

Autor:

Zabava

03.09.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Primila sam tetanus, sve se hladi, imam jake bolove, ali sam ja jaka žena i trpim.

GOGA SEKULIĆ PUŠTENA IZ BOLNICE SA KRAGNOM! Pevačica otkrila kako se sada oseća, zavoji još uvek ne sme da skida!

Foto: eStock Ministarstvo zdravlja

Poznata pevačica Goga Sekulić jutros je doživela nezgodu dok je prelazila pešački prelaz, kada je automobil marke "folksvagen kedi" udario u nju.

Incident se dogodio kada je vozač automobila, M. D. (41), vozio brže nego što je trebalo i udario Gogu dok je ona čekala da pređe ulicu. Ovo je rezultiralo njenim hitnim prevozom u Urgentni centar.

Foto: ATAImages

Goga Sekulić

 

Ona se kasnije oglasila i rekla da je dobro, iako ima par povreda, a sada je izašla iz bolnice sa kragnom oko vrata i zavojem na ruci.

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

 

Hvala Bogu da sam ostala živa i zdrava i da nemam većih povreda, ugruvana sam, u glavi mi je prvo bilo da sam živa samo zbog sina. Primila sam tetanus, sve se hladi, imam jake bolove, ali sam ja jaka žena i trpim. Odvela sam dete u vrtić i otišla sam po opravdanje, vraćala sam se kuda idem obično gde sam trebala da se nađem sa sestrom i tatom. Vozač je koristio telefon, ja nisam. Odlično se svega sećam. Pustila sam da prođe kombi, kad je bilo prohodno krenula sam da prelazim, niotkuda je sa leve strane ušao automobil, čovek velikom brzinom naleteo na mene, bila sam na šoferki, bacio me je na pod. Samo mi je u glavi bilo da sam živa i zdrava. Plakala sam, bila sam u bolovima. Nisam imala krvarenje i lomove, pratićemo situaciju. Imam uganuća, istegnute ligamente, tek danas su krenuli jači bolovi. Povredila sam vrat, ruku, koleno. Nosim kragnu. Mislim da ću morati da pravim pauzu i da otkažem nastupe - rekla je Goga za Blic.

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Goga Sekulić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading