"Zvali su me KLEMPAVA, tata me podržao da ugradim SILIKONE: Katarina Grujić otkrila kako se rešila svih KOMPLEKSA!

Autor:

Zabava

05.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna folkerka priznala da je imala problem sa samopouzdanjem.

"Zvali su me KLEMPAVA, tata me podržao da ugradim SILIKONE: Katarina Grujić otkrila kako se rešila svih KOMPLEKSA!

Foto: TV Pink/printscreen

Katarina Grujić

Poznata pevačica Katarina Grujić otvoreno je govorila o svojoj borbi sa niskim samopouzdanjem tokom odrastanja.

Ispričala je kako su je vršnjaci ponižavali zbog izgleda, dajući joj nadimke poput "klempava" i "daska". Ova iskustva su je duboko pogodila, ali je istakla podršku koju je dobijala od roditelja, posebno svog oca, koji ju je podržao u odluci da uradi estetsku korekciju grudi.


Katarina je istakla da je imala maksimalnu podršku roditelja za sve korekcije na telu, posebno kada je reč o povećanju grudi. Iako je majka bila protiv te odluke, njen otac je bio prva osoba koja ju je podržala u ostvarenju te želje.

- Zašto neko da ima kompleks do kraja života, to je moje dete, ja neću da se ona zatvara u sobu da razmišlja, da neće da izađe na ulicu, da je zezaju njeni vršnjaci. Neću da moje dete proživljava traume, neću da ima problema, ako želi neka ide - rekao je njen otac, otkrila je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Katarina Grujić problem sa samopouzdanjem rešila estetskim korekcijama

Kroz svoje iskustvo, Katarina je istakla važnost otvorenog razgovora o estetskoj hirurgiji i podržala pravo svakog pojedinca da donese odluku o promenama na svom telu.

Naglasila je da je važno razumeti teškoće kroz koje prolaze ljudi koji su meta kritika i osuda, te istakla da ne vidi ništa loše u tome što je otvoreno govorila o svojoj odluci o povećanju grudi. Katarina Grujić je hrabro podelila svoje iskustvo o borbi sa niskim samopouzdanjem i estetskim korekcijama, ističući podršku koju je dobila od roditelja. Njena otvorenost o ovoj temi doprinosi otvaranju dijaloga o samopouzdanju i estetskim promenama, naglašavajući važnost razumevanja i podrške za svakog pojedinca u donošenju odluka o svom telu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading