Javnost u šoku zašto je Anderana Čekić AMPUTIRALA ovu stvar sa STOPALA: Nesvakidašnji prizor se širi mrežama kao epidemija (FOTO)

Autor:

Zabava

05.09.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi posežu za drugačijim korekcijama na slikama.

Javnost u šoku zašto je Anderana Čekić AMPUTIRALA ovu stvar sa STOPALA: Nesvakidašnji prizor se širi mrežama kao epidemija (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Popularna pevačica Andreana Čekić jednim nesvakidašnjim potezom šokirala je javnost. 

Naime, poznato je da mnoge javne ličnosti posežu za fotošopom kako bi sebi doterali liniju, ispeglali bore ili doradili neke slične nedostatke u izgledu, međutim, nikome nije jasno zašto je Andreana Čekić izbrisala sebi papuče sa fotografije.

Ovaj smehotresni prizor počeo je da se širi društvenim mrežama, a na socijalnoj platformi X (nekadašnji Tviter) osvanula je ta slika uz sledeću opasku:

Zna li neko zašto je Andreana Čekić izbrisala sebi papuče na nogama?

 

 

Inače, Čekićeva je nedavno odlučila da se podvrgne estetskoj operaciji kako bi smanjila svoje prirodne grudi. Pošto je oduvek imala bujno poprsje, donela je ovu odluku zbog problema sa kičmom koje je imala, ali i iz estetskih razloga.

- Ona je operaciju imala pre više od mesec dana, tempirala je da to bude pre udarnog letnjeg perioda kad peva skoro svakodnevno. Oporavak je baš lepo prošao, ona se stvarno super osećala već nekoliko dana nakon zahvata. Sada je baš zadovoljna - ispričao je tada izvor blizak Andreani za Telegraf. 

Koji tačno problem sada ima sa papučama, još nije utvrđeno, ali utešno je da se ne radi o delu tela koji treba korigovati, već o obući koju može izuti ili, kao što se to pevačica već dosetila, ukloniti u fotošopu to što joj se na sebi od stvari ne sviđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading