OVE HITOVE JE NAPISAO BORA ČORBA! Za neke pesme nikada ne biste rekli da su izašle iz glave čuvenog rokera! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.09.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komemoracija će biti održana u subotu u Kulturnom centru Čačak, koji se nalazi na Trgu narodnog ustanka sa početkom u 11 časova.

OVE HITOVE JE NAPISAO BORA ČORBA! Za neke pesme nikada ne biste rekli da su izašle iz glave čuvenog rokera! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Bora Čorba

Legendarni Bora Đorđević biće sahranjen u svom rodnom Čačku i to po njegovoj ličnoj želji. Iz kabineta gradonačelnika Čačka saopštili su termin sahrane, ali i komemoracije.

- Komemoracija će biti održana u Kulturnom centru Čačak, koji se nalazi na Trgu narodnog ustanka sa početkom u 11 časova. Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku, opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta, potvrđeno je za RINU iz kabineta gradonačelnika Čačka.

 

 

Publika i nakon njegove smrti pušta pesme čuvene grupe Riblja Čorba, a pored njihovih hitova, brojne je napisao i za druge pevače na estradi. Čorba je pisao pesme Ceci Ražnatović, Generaciji pet, Dženanu Lončareviću, ali i Indiri Radić.

U videu koji sledi možete da pogledate koje je sve hitove naposao Bora Čorba, a ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, dosta je onih koji ovu informaciju nisu znali.

Foto: Tanjug/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ

Bora Đorđević

 

Podsećamo, legendarni rok muzičar Bora Đorđević preminuo je juče u 72. godini u bolnici u Ljubljani, a njegov odlazakk duboko je potresao javnost u Srbiji i regionu. Mnoge poznate ličnosti oglasile se i potresnim rečima oprostile se od velikog Bore, a najteže je naravno porodici. 

Foto: Republika.rs

Bora Đorđević

 

Kako smo već pisali, njegovo telo uskoro stiže u Srbiju, a menadžer je potvrdio da bi to trebalo da se desi danas u toku dana. Naša ekipa razgovarala je sa komšijama u kraju u Čačku gde je Bora odrastao i često svraćao, pa su potvrdili da su znali i bez medija da će gde će se održati sahrana.

Otkrili su nam da je porodica obezbedila i smeštaj u gradu za par prijatelja koji dolaze iz dalekih krajeva, sa svih strana sveta. To planiraju da urade i u Beogradu za ljude koji dolaze zbog Borine sahrane. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading